Robbie Williams: «Δεν έχουμε πού να μείνουμε μετά την πώληση της έπαυλής μας»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Robbie Williams: «Δεν έχουμε πού να μείνουμε μετά την πώληση της έπαυλής μας»

Ο τραγουδιστής και η οικογένειά του είναι σε αναζήτηση νέας κατοικίας μετά την πώληση των ακινήτων τους.

O Robbie Williams και η οικογένειά του αναζητούν ένα μέρος για να μετακομίσουν αφού πρόσφατα πούλησαν σχεδόν όλα τα ακίνητά που είχε ο τραγουδιστής. Ο 48χρονος star πούλησε την έπαυλή του στο Los Angeles στον ράπερ Drake κάνοντας μια ιδιωτική συμφωνία αξίας 35-50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η νέα σελίδα στη ζωή των Williams

Μιλώντας στους παρουσιαστές του Αυστραλιανού ραδιοφώνου Kyle Sandilands και Jackie 'O' Henderson, ο Robbie είπε: «Στην πραγματικότητα είμαστε στο πουθενά». «Δεν έχουμε κατοικία αυτή τη στιγμή, έχουμε πουλήσει σχεδόν τα πάντα δεν μένουμε πουθενά και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε», συμπλήρωσε. Ο Robbie και η σύζυγός του Ayda Field έχουν απκτήσει τέσσερα παιδιά που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

Ο Robbie εξήγησε ότι τα παιδιά του είναι ένας τεράστιος παράγοντας για να αποφασίσουν πού θα ζήσουν επειδή πρέπει να βρίσκονται κοντά σε κατάλληλα σχολεία.

H απόφαση του Robbie Williams να πουλήσει την έπαυλή του

https://www.instagram.com/p/B_RAz2GJwyx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Robbie Williams κατάφερε τελικά να πουλήσει την έπαυλη του στην εξοχή της Αγγλίας έναντι 6,75 εκατομμύρια λίρες (8.8 εκατ. ευρώ), αφού αναγκάστηκε να ρίξει την τιμή από το αρχικό ποσό που ζητούσε. Ο λόγος που ο τραγουδιστής έβαλε πωλητήριο σε αυτό το πολυτελές οίκημα είναι πως θεωρεί ότι η υπερπολυτελής βίλα είναι στοιχειωμένη.

Ο 48χρονος τραγουδιστής είχε αγοράσει τη βίλα των 7 υπνοδωματίων στο Wiltshire για 8,1 εκατομμύρια λίρες (9.7 εκατ. ευρώ) το 2009 ωστόσο αναγκάστηκε να επανεξετάσει το ποσό πώλησής της μέχρι να βρει αγοραστή. Σύμφωνα με την Daily Star, ο Williams δεν ήθελε να μειώσει την αρχική τιμή του ακίνητου. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα εξοχικό κτήμα 71 στρεμμάτων και διαθέτει ένα επιπλέον εξοχικό σπίτι, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, ένα γήπεδο τένις, ένα υπόστεγο ελικοπτέρων και δύο διαμερίσματα για μέλη του προσωπικού. Μέσα στο σπίτι, που ονομάζεται Compton Bassett House, υπάρχει ένα σπα αναψυχής με γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα, υδρομασάζ και σάουνα.

«Ο Τέντι μου είπε, «αυτό το δωμάτιο με τρομάζει. Δεν μου αρέσει αυτό το σπίτι.» Είπα, «Κι εμένα με φοβίζει. Δεν χρειάζεται να κοιμάσαι πια εκεί» δήλωσε ο Robbie Williams. «Αν υπάρχει μεγάλη θλίψη ή μεγάλος πόνος ή τραγωδία, νομίζω ότι μπορεί να βυθιστεί στους τοίχους και να αφήσει εκεί μια ουσία που παραμένει για πάρα πολύ καιρό», πρόσθεσε.

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: