Και επιτέλους μαζί: Η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με την Καίτη Γαρμπή έχει ύφος από τα '90s

Κατερίνα Μπούσιου
Και επιτέλους μαζί: Η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με την Καίτη Γαρμπή έχει ύφος από τα '90s

Η μεγάλη πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και του Chart Show στον Alpha. Το μουσικό πάρτυ με αναμνήσεις και επώνυμους που γυρνούν πίσω το χρόνο. 

Αύριο Σάββατο, στις 21.00 το βράδυ γυρίζουμε πίσω το χρόνο, αφενός για να θυμηθούμε ξανά το Chart Show, μία μουσική εκπομπή που έχει τη δική της ιστορία, αλλά και για να μας ταξιδέψει η Δέσποινα Βανδή, ως η νέα οικοδέσποινα του τηλεοπτικού μουσικού πάρτυ, σε μία εποχή που υπήρξε η χρυσή περίοδος της ελληνικής δισκογραφίας και το ξεκίνημα της καριέρας, πολλών αγαπημένων μας τραγουδιστών. Special guest star της βραδιάς θα είναι η Καίτη Γαρμπή.


https://www.instagram.com/p/Ca7Y6bas6U0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την Καίτη στην 'Αννα

Στην θέση του Chart expert θα είναι μαζί με την Δέσποινα, ο Πέτρος Δραγουμάνος, ενώ Music Expert, θα είναι ο Γιώργος Αρσενάκος. Το τηλεοπτικό format με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις, διατηρήθηκε αυτούσιο και έτσι θα έχουμε και την αντίστροφη μέτρηση για το top 30, με ειδικό σχολιασμό από αγαπημένα μας και γνωστά πρόσωπα. Αυτό το Σάββατο, είναι ένας και ένας, εκείνοι οι οποίοι θα εμφανιστούν στην εκπομπή. Διαβάστε τα ονόματα: Ανδρέας Μικρούτσικος, Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, Νίκος Σούλης, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Μπέσυ Αργυράκη, Βάνα Μπάρμπα, Εβελίνα Νικόλιζα, Έλενα Κρεμλίδου



Και έχουμε και συνέχεια, καθώς εκτός από τους καλεσμένους θα έχουμε και 90's μουσική, με την Καίτη Γαρμπή να τραγουδά όλες τις επιτυχίες της. Η Δέσποινα δεν θα αντισταθεί στον πειρασμό και θα έχουμε ντουέτο μεταξύ τους. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συνδέουν τις δύο τραγουδίστριες από εκείνη την εποχή. Η Καίτη Γαρμπή γνώριζε μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια του Φοίβου και όταν ο συνθέτης σταμάτησε τη συνεργασία της μαζί της για να γράψει τραγούδια για την ανερχόμενη τότε Δέσποινα Βανδή, είχε ξεσπάσει μία απίστευτη παραφιλολογία περί κόντρας. Οι δυο τραγουδίστριες ωστόσο είχαν άριστες σχέσεις και αυτό θα φανεί και με όσα μας αποκαλύψουν και στο αυριανό Chart Show. Πάντως σε λίγο καιρό είμαστε σίγουροι πως θα δούμε και την 'Αννα Βίσση καλεσμένη στην εκπομπή. Η Δέσποινα δήλωσε ότι την περιμένει με χαρά, χωρίς όμως να γνωρίζει το πότε θα συμβεί αυτό χρονικά. Πάντως έχει πάρει τις...ευλογίες, όπως δήλωσε, της προηγούμενης παρουσιάστριας του Chart Show, Ναταλίας Γερμανού, για το sequel της νέας εκπομπής. Και εκείνη άλλωστε θα την δούμε ως καλεσμένη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δέσποινα Βανδή: Η επιστροφή στην τηλεόραση, το σχόλιο του Μπισμπίκη και η αλλαγή του Ντέμη

Δέσποινα Βανδή: Η «σωσίας» της και η νέα φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει εκπλήξεις στο Chart show και η Άννα Βίσση θα είναι μία από αυτές