Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει εκπλήξεις στο Chart show και η Άννα Βίσση θα είναι μία από αυτές

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει εκπλήξεις στο Chart show και η Άννα Βίσση θα είναι μία από αυτές

Η τραγουδίστρια έρχεται ως παρουσιάστρια σε ένα μουσικό show που είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά της μέτρα και το Chart Show γίνεται το νέο σαββατιάτικο party μας. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα Βανδή δοκιμάζεται ως παρουσιάστρια, αλλά οχι όμως σε μία τόσο μεγάλη παραγωγή όπως το Chart Show, ένα πρόγραμμα που πριν μία δεκαετία είχε γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία με την Ναταλία Γερμανού τότε στο τιμόνι της παρουσίασης. Το νέο πρόγραμμα του Alpha, έρχεται με εκπλήξεις και μία καλεσμένη που θα βρεθεί για τρίτη φορά στη σκηνή μαζί της.


https://www.instagram.com/p/CZzIYhnMJ45/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Back to the future

Το show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Φεβρουαρίου και θα έχει πολλή μουσική, νοσταλγία, αναμνήσεις και άγνωστες ιστορίες για το πως γράφτηκαν τα τραγούδια που έγιναν μεγάλα hit, ενώ αρκετοί επώνυμοι θα σχολιάζουν τις εκάστοτε μουσικές κατηγορίες. Μαζί με την Δέσποινα Βανδή θα είναι ο Γιώργος Αρσενάκος και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Δραγουμάνος, ο οποίος ένα διάστημα ήταν και συνεργάτης και στο προηγούμενο Chart με την Ναταλία Γερμανού. Η οποία φυσικά και θα είναι μία από τις πρώτες καλεσμένες. Για να γίνει....παραλαβή, παράδοση από παρουσιάστρια σε παρουσιάστρια. Αλλά για να ξαναθυμηθούν και τις παλαιότερες συνεργασίες τους, όταν εκείνη της έχει γράψει τραγούδια με συνθέτη τον Φοίβο.



Αλλά υπάρχει και μία super καλεσμένη που θα εμφανιστεί στο πλευρό της Δέσποινας και μιλάμε για την Άννα Βίσση. Μετά από εκείνο το Σάββατο του Δεκεμβρίου του 2020 στο J2US, όπου έγινε η μουσική συμφιλίωση της δεκαετίας ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες, μετά από μία «κόντρα» που κράτησε μεταξύ τους για 20 χρόνια, έγιναν φίλες και τώρα περιμένουν να ξανασυνεργαστούν.



Κάποιοι βέβαια περιμέναμε να τις δούμε και σε μία μουσική σκηνή ή έστω συναυλία να συνεργάζονται για πρώτη φορά, αλλά αυτό δεν έγινε. Αντίθετα η Άννα Βίσση ως καλή οικοδέσποινα όταν τραγούδησε τον χειμώνα στην Θεσσαλονίκη, την φώναξε να κάνουν μερικά ντουέτα μαζί, με τους θεατές φυσικά να πανηγυρίζουν για αυτή την νέα συνάντηση. Η τραγουδίστρια είχε πει μάλιστα τότε: «Είναι μια σούπερ σταρ σήμερα εδώ, είναι η Δέσποινα Βανδή, ταξιδεύαμε και νωρίτερα μαζί, τη γνώρισα τελευταία γιατί πάλια νόμιζαν ότι έχουμε κόντρα. Οι φανς μας ήταν μαλωμένοι, όχι εμείς. Από τη στιγμή που γνωριστήκαμε, την σέβομαι πολύ, την εκτιμώ έως την αγαπώ».

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε και τηλεοπτική συμφιλίωση Νίκου Καρβέλα και Φοίβου, για να ζήσουν ιστορικές μουσικές στιγμές οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Αν και οι δύο συνθέτες υπήρξαν στενοί φίλοι και εκτιμούσαν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον παρά τη φημολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όσο εσύ κοιμόσουν, Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή ξενυχτούσαν μαζί στη Θεσσαλονίκη

Βανδή - Βίσση: Η συνάντηση που δεν είδαμε και τα stories που την πρόδωσαν στο Instagram

Proud of You! Η Δέσποινα Βανδή φιγουράρει στην Times Square της Νέας Υόρκης