Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου»

Ιωάννα Τζανή
Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου»

Η επιθυμία της για μία κόρη, η πίκρα που της άφησε η υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε και η αναφορά στον Γιώργο Κιμούλη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι μία γυναίκα που λατρεύει τα παιδιά και δεν το κρύβει. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιών από το 2012 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο ο οποίος σήμερα είναι 7 ετών, τον Δημήτρη. Βέβαια, ο σύζυγός της έχει ακόμη δύο γιους από προηγούμενο γάμο, τους οποίους η ηθοποιός έχει μεγαλώσει και δεν τους ξεχωρίζει από το δικό της παιδί.

Η Ευδοκία, όμως, θα ήθελε κι άλλα παιδιά, πολλά παιδιά, αλλά και μία κόρη, αφού η οικογένειά της αποτελείται μόνο από άντρες. Μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!», η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιθυμία της για ένα κοριτσάκι, στην ψυχανάλυση, αλλά και στον Γιώργο Κιμούλη και τη σημασία της συγγνώμης.

evdokia roumelioti uiothesia9

Μας συγκίνησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη με την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε - «Θα είναι πάντα μέσα μου»

Η αγάπη της στα παιδιά και η επιθυμία της για μία κόρη

«Δε θα τελειώσω ποτέ με το θέμα της μητρότητας. Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου. Ήθελα παιδιά από τα 20 αλλά έκανα στα 37 μου γιατί τότε γνώρισε τον άντρα της ζωής μου και μου το έβγαλε αυτό ως επιθυμία ο Νικηφόρος. Μπορούσα να τον τσεκάρω ως μπαμπά, καθώς είχε ήδη δύο γιους και ήταν πολύ τρυφερός. Ενώ εγώ θέλω πάρα πολύ κι άλλο παιδί, ο Νικηφόρος δεν θέλει γιατί θεωρεί πως στα 50 του έχει μεγαλώσει και λέει ότι δεν γίνεται», εξομολογήθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.Η προσπάθεια της υιοθεσίας και η ψυχανάλυση

Πριν από μερικά χρόνια, η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της θέλησαν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, τον μικρό Μάριο. Η προσπάθεια αυτή, όμως, δεν είχε αίσιο τέλος και στο τέλος έφερε στο ζευγάρι, αλλά και στο παιδάκι που τους αποχωρίστηκε, πολύ πόνο.

«Στεναχωρήθηκα βαθιά με την προσπάθεια υιοθεσίας ενός παιδιού, του Μάριου, ο οποίος έμεινε μαζί μας 3,5 χρόνια. Δε θα το επιχειρήσω ξανά. Τον Μάριο δεν τον βλέπουμε, δεν έχουμε επαφή. Θα ήταν επώδυνο και για εμάς και για εκείνον. Έχουμε τρεις γιους και εγώ θα ήθελα σαν τρελή και ένα κοριτσάκι», αποκάλυψε η ηθοποιός, ενώ δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει. «Έχω κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία και έλεγα ότι θα σταματήσω αλλά τελικά δεν θα σταματήσω γιατί έχω ένα θέμα… Μισώ όλες τις υποψίες νύφες. Νιώθω ότι δεν θα με αφήσουν να μεγαλώσω τα εγγόνια μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.Η αναφορά της στον Γιώργο Κιμούλη και η συγγνώμη που θα δεχόταν

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε, επίσης, για τον Γιώργο Κιμούλη και τις αγωγές που κατέθεσε εναντίον του, λέγοντας ωστόσο πως αν της ζητούσε συγγνώμη για την άσχημη συμπεριφορά που είχε προς το πρόσωπό της, θα τη δεχόταν, καθώς τη θεωρεί πολύ σημαντική.


https://www.instagram.com/p/CJL1EjSlQsl

«Μίλησα με τους συναδέλφους μου και τους είπα πως οτιδήποτε χρειαστούν θα είμαι κοντά τους. Λυπάμαι που τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το σημείο και νομίζω ότι το "συγγνώμη" είναι πολύ μεγάλη και σημαντική λέξη. Εάν ο Γιώργος Κιμούλης ζητούσε συγγνώμη από εμένα προσωπικά θα τη δεχόμουν και θα πήγαινα παρακάτω. Μιλάμε για συγγνώμη όσον αφορά τον κύριο Κιμούλη γιατί για άλλους συναδέλφους που βρίσκονται στη φυλακή και τη δικαιοσύνη είναι άλλες πράξεις. Αν χρειαστεί θα στηρίξω τους συναδέλφους μου στη δικαστήριο, εάν προλάβω και δεν μηνυθώ και εγώ, οπότε θα χρειαστεί να με στηρίξουν και εμένα», δήλωσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Πηγή φωτογραφιών: @evdokia.roumelioti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων. Βάλαμε μέσον για να της τα πάρουν»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Με κακοποίησε ψυχικά ο Γιώργος Κιμούλης. Με έβριζε χυδαία»

DPG Network