Cher: Η δημόσια συγγνώμη και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει

Cher: Η δημόσια συγγνώμη και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει

Η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε εξηγήσεις για τον λόγο της «εξαφάνισής» της από τα social media.

Μπορεί ο λογαριασμός της στο Instagram να μετρά πάνω από 2.000.000 followers και τα post της να έχουν πάντα premium επαγγελματικό περιεχόμενο όμως η Cher είναι πάντα δίπλα στους θαυμαστές της με κάθε τρόπο. Ούσα ενεργή στα social media, έχει κερδίσει ακόμη και το πιο νεανικό κοινό μέσα από το TikTok, με βιντεάκια που βάζουμε στο repeat ξανά και ξανά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια όμως τον τελευταίο καιρό απέχει από τα social media κάτι που έκανε τους ακόλουθούς της να ανησυχήσουν.

Η Cher εξετάζει τη δύναμη της διαχρονικότητας μέσα από τη νέα καμπάνια της Ugg

Η 75χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο twitter ζητώντας συγγνώμη από τους θαυμαστές της για την αποχή των τελευταίων ημερών. «Συγγνώμη που έχω εξαφανιστεί» δήλωσε η τραγουδίστρια. «Αντιμετώπιζα προσωπικά προβλήματα», έγραψε στο Twitter η 75χρονη super star.

Τα σχόλια out of the blue της Cher προβλημάτισαν τους fans της

Σε ερώτηση follower της αν είναι καλά, η Cher απάντησε: «Ξέρεις όχι, όλοι μας! Αλλά μερικές φορές κλαίμε με διαφορετικά δάκρυα ο καθένας. Δάκρυα που πονάνε. Γινόμαστε ευσυγκίνητοι, φτάνουμε τα όρια, μετά πιεζόμαστε να σπρώξουμε αυτά τα όρια. Είμαι ζωντανή μετά από όλο αυτό που περάσαμε και αυτό που ζούμε είναι το χειρότερο», απάντησε.

cher psixologika

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η Cher -που είναι μια καλλιτέχνης πολύ ευαισθητοποιημένοι με τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα- βλέπει τα όσα εκτυλίσσονται στην Ουκρανία και πονά η ψυχή της.


https://www.instagram.com/p/CVydvabgj9H

Ενώ η ίδια επέλεξε να μην αναφέρει λεπτομέρειες για την κατάστασή της, πολλοί θαυμαστές της προσπάθησαν να παρηγορήσουν την ηθοποιό με όμορφα λόγια. «Ειρήνη σε εσάς και ελπίζω να λυθούν όλα σύντομα. Εστιάστε στα καλά πράγματα, την ευγνωμοσύνη, την εκτίμηση, τα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε – ειδικά με ό,τι συμβαίνουν στον κόσμο όπου δεν έχουμε καθόλου τον έλεγχο», είπε ένας ακόλουθος.

Ένας άλλος πρόσθεσε:

«Cher, δεν χρειάζονται συγγνώμες, Κανείς από εμάς δεν έχει μια πυξίδα που θα μας δείχνει τον δρόμο. Προσευχόμαστε για το πώς να ζήσουμε τη ζωή μας αυτή τη στιγμή. Βαθιές αναπνοές για να βοηθήσεις το σώμα σου να χειριστεί όλο αυτό το μπαράζ επιθέσεων. Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τις σκέψεις σου με όλους μας».

Η Page Six μάλιστα, μετά από την ανάρτηση της τραγουδίστριας, επικοινώνησε με εκπρόσωπο της για να αποσπάει ένα σχόλιο αλλά δεν πήρε καμία απάντηση. Να θυμίσουμε εδώ πως το περασμένο φθινόπωρο, η αγέραστη star υπέβαλε μήνυση κατά της Mary Bono, υποστηρίζοντας ότι η τέταρτη σύζυγος και χήρα του Sonny Bono παρακρατεί παράνομα τα δικαιώματα της από τα mega hits των Sonny & Cher της δεκαετίας του '60. Έκτοτε, η Mary κατέθεσε έγγραφα για την απόρριψη της αγωγής, ενώ εκκρεμεί δίκη που ορίστηκε για τις 11 Απριλίου στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Άντζελες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ