Η Cher εξετάζει τη δύναμη της διαχρονικότητας μέσα από τη νέα καμπάνια της Ugg

Η Cher εξετάζει τη δύναμη της διαχρονικότητας μέσα από τη νέα καμπάνια της Ugg

Η σταρ γίνεται πρωταγωνίστρια στην καμπάνια της Ugg.

Η Cher είναι χρόνια στη showbiz. Ολόκληρες δεκαετίες. Στα 75 της χρόνια μπορεί να πει κάποιος ότι πρόκειται για μία γυναίκα, μία καλλιτέχνη που έχει αφήσει το στίγμα της στη μουσική σκηνή. Η «Θεά της Pop», όπως πολλές φορές την έχουν αποκαλέσει τα Media, είναι ίνδαλμα για τον χώρο του θεάματος αλλά και για τον χώρο της μόδας, έχοντας θέσει τις βάσεις για μία ένδυση πιο τολμηρή που αγαπάει την υπερβολή.

Η νέα καμπάνια της Ugg έχει ως μούσα της τη Cher και, μάλιστα, με φόντο το εντυπωσιακό της σπίτι στο Malibu.



Η νέα καμπάνια της Ugg με τη Cher

«Από τότε που ήμουν 4 ετών, το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να είμαι σε ταινίες. Μπορώ να τραγουδήσω, μπορώ να χορέψω, μπορώ να τρέξω τριγύρω και να είμαι αστεία. Πίστευα ότι αυτό θα έκανα όταν μεγάλωνα. Όταν κάποιος λέει ‘Είσαι είδωλο’, αυτό δε βγάζει κανένα νόημα για εμένα. Πέρασα μία ολόκληρη ζωή με ανθρώπους που είτε με μισούσαν είτε με αγαπούσαν. Και, ναι, θέλεις να σε αγαπούν, αλλά, επιτέλους… γ*** το», λέει το βίντεο που προωθεί την καμπάνια στα social media, την ώρα που κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ της αίθουσας σινεμά με τη γάτα της, Mala.

https://www.instagram.com/p/CYW1mXUv6yM

Η σταρ σε κάθε πλάνο φοράει τα πιο cozy, classy και διαχρονικά σχέδια του brand, ενώ μέσα σε μία ημέρα από την κυκλοφορία της καμπάνιας, η ζήτηση του brand έφτασε το 1,280% σε άνοδο. Η Cher είναι η πρώτη celebrity που εμφανίζεται στην καμπάνια «Feel___», μία καμπάνια από την οποία θα περάσουν πολλά ακόμη ονόματα στη συνέχεια.

Η καμπάνια «Feel ___» με τη Cher είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ugg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οδηγός Αγοράς: 10 faux fur τσάντες για όλη την ημέρα

10 ζευγάρια super cozy παντόφλες για να είσαι άνετη μέσα στο σπίτι (Shopping List)

Έξι τάσεις στις τσάντες που θα κυριαρχήσουν στο street style του 2022