To πάρτι- υπερπαραγωγή της Αθηνάς Οικονομάκου για τα γενέθλια του Μάξιμου

To πάρτι- υπερπαραγωγή της Αθηνάς Οικονομάκου για τα γενέθλια του Μάξιμου

Ο μικρός Μάξιμος κλείνει τα 4 και το θέμα που επέλεξε για το πάρτι του αποδεικνύει πως αγαπά πολύ τους super ήρωες.

Σήμερα όλος ο κόσμος της Αθηνάς Οικονομάκου γιορτάζει αφού ο μονάκριβος γιος της, Μάξιμος, κάνει πάρτι καθώς αύριο κλείνει τα 4 του χρόνια. Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σήμερα ετοιμάζει το ωραιότερο πάρτι για το μικρό της αγγελούδι. Τι μικρό; Ολόκληρος άντρας πια, ο Μάξιμος αγαπά τους υπερήρωες και τρελαίνεται για τον Spiderman.

Όπως καταλαβαίνουμε από τις φωτογραφίες και τα videos που ανέβασε η ηθοποιός στoν προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το concept του πάρτι είναι ήρωες της Marvel, με στολισμό που παραπέμπει συγκεκριμένα στον Spiderman, τον Superman και τον Batman, τους αγαπημένους ήρωες του Μάξιμου.

athina oikonomakou xionia maximos

Πάλι χιόνια! Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Μάξιμο έπιασαν το φτυάρι και καθαρίζουν τον κήπο τους

Μπισκότα, cake pops, ένα υπέροχο candybar με εντυπωσιακό backdrop από μπαλόνια και υπέροχα γραφιστικά, με φιγούρες- μινιατούρες των υπερηρώων γέμισαν το πάρτι ενώ η τεράστια τούρτα από την Gotham City σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στον μικρό εορτάζoντα.



O Μάξιμος ντυμένος κι αυτός με τη στολή του Spiderman εντυπωσιάστηκε με το σκηνικό που ήθελε στην κυριολεξία να καταβροχθίσει...



...ενώ ένας μεγάλος Spiderman κάπου τριγύριζε στον χώρο και εντυπωσίαζε τα παιδάκια.

spiderman

Από party σε party η Αθηνά

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το φαντασμαγορικό πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλιά της η Αθηνά Οικονομάκου. Το μασκέ πάρτι -που συνέπεσε με τις Απόκριες- είχε θέμα από ταινίες του σινεμά (όπως βλέπεις αγαπά πολύ όλη η οικογένεια του ήρωες του κινηματογράφου), έτσι λοιπόν όλοι οι καλεσμένοι είχαν έναν διπλό λόγο για να γιορτάζουν!

Αίσθηση είχε κάνει μάλιστα η φωτογραφία που είχε αναρτήσει στο Instagram η φίλη και κουμπάρα της Αθηνάς Οικονομάκου, Βάσω Λασκαράκη, με τις δυο τους μεταμφιεσμένες και κυριολεκτικά ...αγνώριστες.


https://www.instagram.com/p/Caxnpk1LZU8


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το παν είναι να αυτοτρολάρεσαι όπως η Αθηνά Οικονομάκου στα γενέθλιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στην αγαπημένη της συνήθεια μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη