Survivor: Από την Κάτια μάθαμε γιατί η Μυριέλλα θέλει να μείνει ως το πάρτι της ένωσης

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Από την Κάτια μάθαμε γιατί η Μυριέλλα θέλει να μείνει ως το πάρτι της ένωσης

Η Κάτια πρόδωσε το μυστικό της Μυριέλλας και ο Τριαντάφυλλος στήριξε τον Μαρτίκα και το κοινό στο Twitter φυσικά κι αντέδρασε. 

Έχουν περάσει 2,5 μήνες από την έναρξη του φετινού Survivor στον SKAI. Tο παιχνίδι για την πρώτη ασυλίας της Κυριακής, βρήκε νικητές του Μαχητές με την Ασημίνα να κερδίζει την ατομική ασυλία και να εξασφαλίζει άνετα την παραμονή της για μια ακόμα εβδομάδα.

Υποψήφιος ο Μαρτίκας αλλά τον στηρίζει μέχρι και ο Ντάφυ

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την πλευρά των Μαχητών, ήταν εκείνος που βγήκε τελικά πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση κερδίζοντας την πέμπτη του υποψηφιότητα και βαδίζοντας φανερά πια στα χνάρια του Τριαντάφυλλου από το περσινό ριάλιτι επιβίωσης.



«Δεν έχω λόγια. Ξέρουμε ότι η ψηφοφορία γίνεται για αγωνιστικούς λόγους και είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης στην ομάδα. Δεν έχω να παρακινήσω κάτι το κοινό, θέλω αύριο όλη μας την ομάδα τόσο δυνατή όσο ποτέ να νικήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.


https://www.instagram.com/p/CbD6RRMMzI2

Τον Μαρτίκα πάντως έσπευσε να στηρίξει και ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, τονίζοντας πως όσο τον βγάζουν υποψήφιο, τόσο ο φαρμακοποιός θα παραμενει στο παιχνίδι.

ntafi

Διάσημοι σε κόντρα:

Μπορεί να μην έχασαν τη μάχη της ασυλίας, όμως οι διάσημοι βρίσκονται σε μεγάλη κόντρα μεταξύ τους. Πρωταγωνιστές, ο Τάκης Καραγκούνιας και Άρης Σοϊλεδης που δεν μιλιούνται πλέον και έχουν πάρει με το μέρος τους, ο μεν Τάκης την Κάτια κα ο Άρης, την Ναυσικά.
Οι φήμες θέλουν άλλωστε τους Διάσημους να χάνουν τη σημερινή μάχη ασυλίας, τη Ναυσικά να κερδίζει την ατομική ασυλία και να δίνει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τάκη.

«Ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ περίεργος, ο οποίος γενικά παρεξηγείτε πάρα πολύ εύκολα και είναι φωνακλάς. Επειδή πλέον δεν μπορώ να τσαντίζομαι ούτε να κάθομαι να τσακώνομαι ή να του απαντάω οτιδήποτε. Απλά τον αντιμετωπίζω σαν μια καρικατούρα και προσπαθώ να γελάω με όλα αυτά που κάνει. Αυτό.», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.χαρακτηριστικά για τον Τάκη.

Survivor: Ο Σάββας Κάλφας έφυγε αλλά η παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα έκανε έξαλλο το κοινό

Κάτια πρόδωσε τη Μυριέλλα

Η Ταραμπάνκο πάντως, έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για το σχέδιο της Μυριέλλας. Όπως εξήγησε το πρώην GNTM, η ηθοποιός θέλει να παρατείνει την παραμονή της τουλάχιστον ως το πάρτι ένωσης των δύο ομάδων, μιας και έχει γράψει ένα τραγούδι το οποίο και θέλει να ερμηνεύσει:

«Έχω καταλάβει ότι την νοιάζει απλά η παραμονή της στο παιχνίδι προκειμένου να κερδίσει κάτι δικό της που θέλει ή βασικά θα το πω και στα ίσα επειδή το έχω ακούσει. Θέλει να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ένα τραγούδι που έχει γράψει. Δεν την νοιάζει που δεν φέρνει πόντους, δεν την νοιάζει που είναι αντικειμενικά αδύναμος κρίκος, δεν την νοιάζει τίποτα και το έχω ακούσει. Είναι λες και μιλάω ώρες ώρες με ένα παιδί δέκα χρονών! Όταν είμαι στο Survivor και πεινάω δεν έχω υπομονή να μιλήσω με δέκα χρονών παιδί. Αλλιώς θα είχαμε δεκάχρονα γύρω μας που θα μας έφερναν και πολλούς παραπάνω πόντους εγγύηση», τόνισε χαρακτηριστικά.



Στο Τwitter πάντως γράφτηκαν περισσότερα από 14.000 σχόλια. Πάρε μια γεύση στην παρακάτω gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η Ασημίνα κατηγόρησε τον Μαρτίκα, έβαλε ξανά τα κλάματα και το Twitter δεν αντέχει άλλο