Survivor: Ο Σάββας Κάλφας έφυγε αλλά η παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα έκανε έξαλλο το κοινό

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Ο Σάββας Κάλφας έφυγε αλλά η παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα έκανε έξαλλο το κοινό

Ο Σπύρος Μαρτίκας μεταμορφώνεται σε νέο Ντάφυ και το Twitter ξεσπά με επικά σχόλια.

Ακόμα μια Τετάρτη, ακόμα ένα συμβούλιο αποχώρησης στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor. Την πόρτα εξόδου είδε ο κλινικός ψυχολόγος Σπύρος Κάλφας αλλά το Twitter ξέσπασε μιας και ο el professor, ο Σπύρος Μαρτίκας παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή κατάφεραν να παραμείνουν στο reality επιβίωσης, ενώ από την άλλη ο Σάββας Κάλφας ήταν εκείνος που σύμφωνα με το κοινό έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει.

Από νωρίς χτες, τα spoiler έβλεπαν τον ψυχολόγο εκτός παιχνιδιού ενώ και αγωνιστικά ο Σάββας ήταν ο παίκτης των μαχητών με τις λιγότερες νίκες.

Εμφανώς στεναχωρημένος ο Σάββας



«Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα, τα αποχαιρετάω όλα. Θέλω να μη στεναχωριούνται, θα τους βλέπω απ’ έξω και θα τους στηρίζω. Χαίρομαι που έμεινε η Σταυρούλα. Πιστεύω ότι θα τα βρείτε ό,τι και αν έχει γίνει. Έχουμε περάσει και χειρότερα. Γυρίζω πίσω στη ζωή μου και το Survivor θα είναι για πάντα χαραγμένο. Είμαι πολύ γεμάτος, δεν θα ξεχάσω καμία φάτσα», ανέφερε ο Σάββας Κάλφας κατά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Τη στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος πάντως, ο Ανδρέας και η Θωμαΐς ξέσπασαν σε δάκρυα και έσπευσαν να αγκαλιάσουν τρυφερά τον συμπαίκτη τους.

Έξαλλο και το Twitter:



Δεν είναι λίγοι οι χρήστες του Twitter που έκαναν σχόλια γεμάτα χιούμορ για μια ακόμα παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor, τονίζοντας πως πιο πιθανό είναι φύγει πρώτος ο Γιώργος Λιανός από το ριάλιτι επιβίωσης παρά ο Μαρτίκας.

Η Κάτια «έκαψε» τη Σταυρούλα

Στη διάρκεια του συμβουλίου πάντως κι ενώ ο Γιώργος Λιανός ζήτησε τη γνώμη των Διάσημων για το ποιος έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, η Κάτια Ταραμπάνκο πήρε τον λόγο και εξήγησε πως για εκείνη αν παραμείνει η Σταυρούλα θα κάνει καλό στην δική της ομάδα, μιας και η Σταυρούλα είναι ο νέος θηλυκός Μαρτίκας και θα φέρει τα πάνω κάτω.

Πώς αναλύει αυτά που βλέπει στο παιχνίδι ο Μαρτίκας

«Είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός και όντως τα αναλύει όλα και σκέφτεται αρκετά και τον θεωρώ και πολύ έξυπνο. Εμείς αυτό που βλέπουμε ως φίλοι και οικογένεια είναι ότι πραγματικά έχει κουραστεί. Και όχι μόνο αυτό, βλέπει το καλό της ομάδας, ότι όντως αγωνιστικά είναι από τους πιο χαμηλούς σε απόδοση, οπότε βοηθάει και την ομάδα του. Δεν ξέρω αν περίμενε ότι θα παραμείνει. Εγώ πιστεύω ότι σκεφτόταν πως θα αποχωρήσει», είχε πει η φίλη του Σπύρου Μαρτίκα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» πριν έναν μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η Ασημίνα δεν αποχώρησε μαζί με την Πελαγία και το Twitter ξέσπασε εναντίον της

Survivor: Η Ασημίνα κατηγόρησε τον Μαρτίκα, έβαλε ξανά τα κλάματα και το Twitter δεν αντέχει άλλο

Survivor: Η Πελαγία έδωσε τον Ανδρέα για υποψήφιο και το Twitter δεν πίστευε αυτά που άκουγε