Survivor: Η Ασημίνα κατηγόρησε τον Μαρτίκα, έβαλε ξανά τα κλάματα και το Twitter δεν αντέχει άλλο

Survivor: Η Ασημίνα κατηγόρησε τον Μαρτίκα, έβαλε ξανά τα κλάματα και το Twitter δεν αντέχει άλλο

Η διαμάχη μεταξύ Ασημίνας και Μαρτίκα διχάζει ακόμα περισσότερο την ομάδα των Μπλε.

Άνω – κάτω έγιναν οι παίκτες της Μπλε ομάδας για άλλη μια φορά στο χτεσινό (15/2) επεισόδιο του Survivor. Το σερί συνεχών ηττών και η απουσία επάθλων φαγητού έχει εντείνει τα νεύρα των συμμετεχόντων που πλέον ξεσπούν όλο και πιο εύκολα σε περιστατικά που συμβαίνουν. Αυτήν τη φορά, στους πρωταγωνιστικούς ρόλος του τσακωμού βρέθηκαν η Ασημίνα και ο Μαρτίκας.

Μόλις προστέθηκε άλλη μία ήττα στο «βιογραφικό» των Μπλε, η Ασημίνα κατηγόρησε τον Μαρτίκα όχι μόνο για το γεγονός ότι δεν έφερε νίκες για να τους βοηθήσει να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά για μία συζήτηση που είχαν στην παραλία, κατά την οποία, όπως ισχυρίστηκε η παίκτρια, αποκάλεσε δύο συμπαίκτες του «χαζά».

Το ξέσπασμα της Ασημίνας

Η Ασημίνα πήρε τον λόγο μετά την ήττα της ομάδας της και επέρριψε τις ευθύνες της ήττας στην κακή απόδοση του Μαρτίκα: «Σήμερα ήταν το 100 μου. Δεν μπορώ άλλο. Δεν αντέχω άλλο. Δεν αντέχω γιατί, αν κάποιος από την ομάδα μου δεν είναι ‘στη μέρα του’, όπως π.χ. σήμερα δεν ήταν της Σοφιάννας ή του Σάββα που είναι από τους καλούς μας παίκτες, δεν μπορεί να το πει, γιατί ξεκινάμε πάντα από ένα 2-0 ήττες ενός συγκεκριμένου παίκτη. Οπότε εμείς είμαστε με δεμένα χέρια κάθε φορά στο να είμαστε στη μέρα μας. Αναφέρομαι στον Σπύρο. Δεν μπορώ να μην καταλογίσω εκεί τις περισσότερες ήττες της ομάδας. Συμβαίνουν κι από άλλες παίκτες, ναι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό λάθος, γιατί ξέρουμε ότι από εκεί θα έρθουν δύο, αν όχι δύο, ξέρουμε ότι θα έρθει σίγουρα ένας πόντος ήττας. Είμαστε με δεμένα χέρια. Επειδή έχει κριθεί αυτήν τη στιγμή το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτός από το να κλαίω. Δεν ξέρω πώς έχουν κρίνει, αλλά, αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα, εγώ θα αποχωρήσω».



Ο Μαρτίκας πήρε την ευθύνη αλλά η Ασημίνα τον κατηγόρησε για σκευωρία

Ο Σπύρος απάντησε στην Ασημίνα πως εκείνος έχει ήδη πάρει την ευθύνη του για τις ήττες της ομάδας, λέγοντας πως εξαρχής ευχόταν να ακούσει το όνομά του στο συμβούλιο, αλλά αντ’ αυτού άκουσε του Ανδρέα. Η Ασημίνα δεν καλύφθηκε από αυτά που άκουσε και απάντησε:

«Χτες πριν το συμβούλιο, με έπιασε ο Σπύρος στην παραλία και μου είπε ‘Θα ψηφίσεις την Πελαγία στην κάλπη, γιατί, αν βγούμε 5-5, θα έχουμε και τέταρτο στην ψηφοφορία’. Του λέω δε θα βγούμε 5-5, 6 θα ψηφίσουν την Πελαγία, 4 θα ψηφίσουμε εσένα, οπότε μην αγχώνεσαι. Και μου λέει ‘Άσε, έχω να πείσω και τα χαζά, Ανδρέα – Μαίη, τα οποία δε με ακούνε’. Που ο Ανδρέας είναι παρέα του Σπύρου στην καλύβα και ο τόσο αδίστακτος Σπύρος μού τους αποκαλεί χαζά. ‘Έχουν εκτεθεί, κι εσύ θα εκτεθείς αν πάρεις το μέρος της Σοφιάννας και της Πελαγίας’. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έχει μπει αυτός ο άνθρωπος στο παιχνίδι. Εγώ έχω μπει για αυτό το σώμα που έχει μείνει μισό, για να παλέψω για τα αθλητικά μου κριτήρια. Αυτός ο άνθρωπος με έχει κάνει χάλια, χρέπι», είπε η Ασημίνα.



Ο Μαρτίκας κατηγορεί τις τρεις κοπέλες για σχέδιο

Μετά από όλα όσα συνέβησαν, ο Μαρτίκας μίλησε στην κάμερα και έδωσε τη δική του εξήγηση. Ισχυρίστηκε, λοιπόν, πως ο λόγος που η Ασημίνα, η Πελαγία και η Σοφιάννα τον κατηγορούν είναι για να διασπάσουν την ομάδα, αφού είχαν κλέψει φαγητό. «Επτά άτομα από την ομάδα μας αποκάλυψαν τις κλεψιές του φαγητού μας από τις δύο κοπέλες, από την Πελαγία και τη Σοφιάννα. Προφανώς, η κλίκα των τριών δε θα άφηνε κάτι τέτοιο να περάσει έτσι. Προσπαθούν να διασπάσουν την άλλη ομάδα, λέγοντας ότι έχω πει χαζά τα δύο νέα παιδιά», είπε ο Μαρτίκας.



Το Twitter βλέποντας όσα εκτυλίσσονταν μπροστά του, γέμισε με σχόλια. Μερικά «τα έβαλαν» με τον Μαρτίκα κατηγορώντας τον για συμπεριφορά πολιτικού.

survivor martikas sxedio
survivor martikas sxedio3

Οι περισσότεροι χρήστες, όμως, φαίνεται πως είχαν κάτι να πουν κατά της Ασημίνας, χωρίς να μπορούν άλλο το κλάμα της. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα tweets που έφτασαν στη διάσημη πλατφόρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε την αποχώρηση του Λάμπρου και η εμφάνιση της Κάτιας έγινε trend

Survivor: Η Πελαγία έδωσε τον Ανδρέα για υποψήφιο και το Twitter δεν πίστευε αυτά που άκουγε

Survivor: Αρχίζουν οι κόντρες έρχονται αλλαγές - Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε η «βασίλισσα» του Twitter