Γη της ελιάς: Η Μαρίνα μπαίνει στη φυλακή αλλά το Twitter την «χειροκρότησε» για την ερμηνεία της

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Μαρίνα μπαίνει στη φυλακή αλλά το Twitter την «χειροκρότησε» για την ερμηνεία της

Άλλοι συγκινήθηκαν, άλλοι ταυτίστηκαν και άλλοι χειροκρότησαν την Αντιγόνη Νεοφύτου για αυτή τη σκηνή.

Mία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές της σειράς παρακολούθησαν χθες (13/3/) οι τηλεθεατές της Γης της ελιάς, με τη Μαρίνα να πυροβολεί τους επίδοξους βιαστές της. Σήμερα αναμένεται και μία δεύτερη με τη Βασιλική να συναντιέται στα ξαφνικά με την μητέρα της, να την αγκαλιάζει, φωνάζοντας «Μαμά!».

Η Αρετή και ο Στέφανος λυγίζουν μπροστά στην εικόνα του νεογέννητου μωρού και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους μόλις πέφτουν πάνω στη Βασιλική και την κόρη της, με την επανένωση της οικογένειας να είναι γεγονός. Ωστόσο, όπως σου είπαμε και χθες, οι Καπερνάροι θα συνεχίσουν να κρατούν την ίδια εχθρική στάση απέναντι στον Φίλιππο και τη Χάιδω.

gi tis elias 1

Γη της ελιάς: Αρετή και Στέφανος λυγίζουν και αγκαλιάζουν τη Βασιλική και το μωράκι της

Το περιστατικό με τη Μαρίνα συγκλονίζει την Αρεόπολη

Στο αποψινό επεισόδιο (14/3), ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος ενημερώνεται για το φονικό και φεύγει μέσα στη νύχτα για να συντονίσει την έρευνα. Στον τόπο του εγκλήματος βλέπει και τον Στάθη, ο οποίος βρίσκεται εκεί με την Εύα. Η Μαρίνα συνεχίζει να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας καν να μιλήσει, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα. Μόνο η Αντιγόνη θα μπορέσει να τη συνεφέρει από το σοκ, ώστε μπορέσει να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.


https://www.instagram.com/tv/CbEAcDRjHzv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ιάκωβος ειδοποιεί τον Λυκούργο για το περιστατικό με τον πυροβολισμό κι εκείνος σπεύδει να αναλάβει την υπεράσπιση της Μαρίνας. Τα νέα συνταράσσουν το χωριό και περισσότερο απ' όλους την καλή φίλη της, Μυρτάλη, η οποία τρέχει στο πλάι της για να της συμπαρασταθεί.

gi tis elias 38

Η Αθηνά φέρνει στο μυαλό της άσχημες αναμνήσεις και ο Μάνος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Η Μαργαρίτα ειδοποιεί την Αθηνά, η οποία, επηρεασμένη από το συμβάν, ξαναζεί τον εφιάλτη που έζησε ως έφηβη, όταν σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας της, Μαρίας, που πήγε να τη βιάσει.



Ο Μάνος, ο οποίος συνεχίζει να είναι ερωτευμένος με τη Μαρίνα παρά τον χωρισμό τους, αρνείται να πιστέψει πως σκότωσε άνθρωπο και ο πατέρας του, Ισίδωρος, βρίσκεται στο πλευρό του προσπαθώντας να τον παρηγορήσει. Ο Δημήτρης μεταφέρει στον Ανέστη τα γεγονότα κι εκείνος παραδέχεται πως αυτός κρύβεται πίσω από όλα και ότι φοβάται μήπως τον δώσει ο δράστης που επέζησε. Μόλις το ακούει αυτό ο Δημήτρης, γίνεται έξαλλος και τον διώχνει από το σπίτι του.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη σκηνή με τον πυροβολισμό της Μαρίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Δολοφόνος για δεύτερη φορά ο Αλέξης και στόχος του είναι ο αδελφός του

Γη της ελιάς: Το μωράκι του Φίλιππου και της Βασιλικής ξετρέλανε το Twitter! Σε ποιον μοιάζει;