Γη της ελιάς: Δολοφόνος για δεύτερη φορά ο Αλέξης και στόχος του είναι ο αδελφός του

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Δολοφόνος για δεύτερη φορά ο Αλέξης και στόχος του είναι ο αδελφός του

Η εμμονή του με τη Μυρτάλη, οδηγεί τον Αλέξη σε μία ακόμη δολοφονία.

Ο Νικήτας περνά πολύ όμορφες στιγμές με τη Μυρτάλη στη Θεσσαλονίκη και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, στη Γη της ελιάς. Οι δυο τους θα δημιουργήσουν κάτι πολύ όμορφο, αλλά μόλις γίνει γνωστό το ειδύλλιο, δεν θα προκαλέσει χαρά σε όλους.

Μόλις επιστρέψουν στην Αρεόπολη, η Μυρτάλη θα αποφασίσει να γνωρίσει τον Νικήτα στην οικογένειά της, ενώ το ζευγάρι θα αρχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερα στη Μάνη.

filippos vasiliki n36

Γη της ελιάς: Το μωράκι του Φίλιππου και της Βασιλικής ξετρέλανε το Twitter! Σε ποιον μοιάζει;

Ωστόσο, αυτό θα αποδειχθεί πως δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα. Σύντομα ο Αλέξης θα τους δει μαζί και θα έχει μια τεράστια έκρηξη, που θα τον οδηγήσει στο σημείο χωρίς να το σκεφτεί, να οργανώσει σχέδιο δολοφονίας του ίδιου του αδελφού!

Ο Αλέξης τρελαίνεται και σκοτώνει τον Νικήτα

Και ενώ η ψυχολογική κατάσταση του Αλέξη επιβαρύνεται και τα οράματα με τη Μυρτάλη γίνονται όλο και περισσότερα, η Μαργαρίτα δε θα μπορέσει να προλάβει το κακό... Βλέπει τον γιο της να έχει συχνά ξεσπάσματα, ενώ προειδοποιεί τον Νικήτα ότι ο αδερφός του έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.


https://www.instagram.com/tv/Cap2f3RvO3y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα όταν ο Αλέξης μάθει για τη σχέση του αδερφού του με τον μεγάλο του έρωτα, τη Μυρτάλη. Θα θολώσει το μυαλό του, θα θεωρήσει πως ο σκοπός του Νικήτα εξαρχής ήταν να έρθει για να τον πληγώσει και θα νιώσει προδομένος.

Σε κατάσταση αμόκ, όπως ακριβώς έγινε και τότε με τη Μάρθα, ο Αλέξης πηγαίνει να βρει τον Νικήτα, αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση. Και εφαρμόζει το σχέδιο του.



Οι τύψεις και οι ενοχές που θα νιώθει στη συνέχεια για αυτό που έκανε θα είναι τόσο πολλές, που δε θα τον αφήσουν να συνεχίσει τη ζωή του, χωρίς να έχει επηρεαστεί. Μεγάλες φουρτούνες περιμένουν τη Μαργαρίτα, που η ζωή τής δίνει το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Θα υποψιαστεί την κατάσταση του γιου της, δίχως ωστόσο να πιστεύει πως έχει διαπράξει ήδη δύο φόνους. Αλλά με μεγάλη πίεση θα τον κλείσει ξανά στην κλινική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το δίλημμα της Μαργαρίτας αλλά και το δραματικό τέλος του Αλέξη

Γη της ελιάς: Επική συμφιλίωση Στάθη - Βασιλικής! Συγκινήθηκε το κοινό στο Twitter