Γη της ελιάς: Το μωράκι του Φίλιππου και της Βασιλικής ξετρέλανε το Twitter! Σε ποιον μοιάζει;

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το μωράκι του Φίλιππου και της Βασιλικής ξετρέλανε το Twitter! Σε ποιον μοιάζει;

Η Βασιλική και ο Φίλιππος παίρνουν επιτέλους το παιδάκι τους στο σπίτι και η Στέλλα Στεφανέα κάνει την... πρώτη της εμφάνιση στις οθόνες μας!

Στην αγκαλιά τους θα κρατήσουν επιτέλους το νοεγέννητο μωράκι τους ο Φίλιππος και η Βασιλική στη Γη της ελιάς, και το κοινό ξετρελάθηκε μόλις είδε το προσωπάκι του στο τρέιλερ. Οι δύο νεαροί γονείς πετούν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να προσεγγίσει τον πατέρα της, τον Στάθη, ο οποίος δε θα αργήσει να υποκύψει στα συναισθήματά του για την κόρη και την εγγονή του.

Η Μυρτάλη έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Νικήτα και ένας νέος έρωτας ανθίζει, όμως το τέλος δε θα είναι αίσιο για αυτό το ζευγάρι...

alexis nikitas

Γη της ελιάς: Το δίλημμα της Μαργαρίτας αλλά και το δραματικό τέλος του Αλέξη

Η συγκινητική σκηνή Βασιλικής - Στάθη

Στο επεισόδιο της Κυριακής (6/3), ο Στάθης, μετά από προσπάθεια της Βασιλικής να έρθουν κοντά, τη συναντά. Τα συναισθήματά τους είναι έντονα και, έπειτα από πολύ κόπο, καταφέρνουν να βρουν κάποια κοινά σημεία στα δύσκολα ζητήματα που τους χωρίζουν. Η αδυναμία του Στάθη Καπερνάρου στη Βασιλική είναι τεράστια και πλέον δεν μπορεί να κρατάει κακία, πόσω μάλλον από τη στιγμή που υπάρχει και το εγγονάκι του στη μέση.



Ωστόσο, η Βασιλική εξακολουθεί να παραμένει εκτός της οικογένειάς της. Τη θλίψη της μετριάζει ο ερχομός του μωρού της στο σπίτι, με τη Χάιδω, τη Βασιλική και τον Φίλιππο να έχουν τα μάτια τους μόνο στην μπέμπα και να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Μυρτάλη και Νικήτας έρχονται ακόμα πιο κοντά

Στη Θεσσαλονίκη, ένας νέος έρωτας ξεκινά ανάμεσα στη Μυρτάλη, η οποία είναι συγκρατημένη καθώς χώρισε πολύ πρόσφατα με τον Στέφανο, και τον Νικήτα, που δε διστάζει να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά, όμως αυτή η σχέση δε θα τους βγει σε καλό, αφού θα πυροδοτήσει την ψυχασθένεια του Αλέξη.


https://www.instagram.com/tv/CapVwLMqLI6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εν τω μεταξύ στη Μάνη, η Μαργαρίτα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αλέξη και να τον βοηθήσει να βγάλει από το μυαλό του τις έμμονες ιδέες που έχει για τη Μυρτάλη. Όλα, όμως, δείχνουν ότι η ψυχική του διαταραχή τον έχει οδηγήσει σε έναν δρόμο χωρίς γυρισμό και το έντονο ξέσπασμα που θα έχει, θα ανησυχήσει πολύ τη μητέρα του.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για το γλυκύτατο μωράκι της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Cover photo: @filippos.vasiliki.fans

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Επική συμφιλίωση Στάθη - Βασιλικής! Συγκινήθηκε το κοινό στο Twitter

Γη της ελιάς: Το σχέδιο εκδίκησης του Αλέξη για τον αδερφό του φέρνει τα πάνω κάτω