Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για το παιδί που θέλει να αποκτήσει με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Πατούλια Κατερίνα
Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για το παιδί που θέλει να αποκτήσει με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Βάσω Λασκαράκη: Τα κιλά που την κυνηγάνε, η απόκτηση ενός ακόμα παιδιού και η αποκάλυψη για την Πολυκατοικία.

Στο Mega Καλημέρα μίλησε αποκλειστικά η Βάσω Λασκαράκη και έκανε μια αποκάλυψη για την Πολυκατοικία αλλά και για το παιδί που θα ήθελε να αποκτήσει με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η αποκάλυψη για την Πολυκατοικία

Μιλώντας για την αλλαγή στην εμφάνισή της από τότε που την γνωρίσαμε, η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πως έγινε ξανθιά μετά από απαίτηση του σκηνοθέτη και της παραγωγής.

«Μου έδωσαν τον ρόλο στην Πολυκατοικία με την προϋπόθεση να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά, με αποτέλεσμα να γίνουν καταστροφές σε αυτό το μαλλί. Τη θυμάμαι με αγάπη τη σειρά αυτή, ήταν 47 σίριαλ το 2008 στον αέρα και τερμάτισαν 8,9 σίριαλ, η Πολυκατοικία ήταν μια ευτυχής συγκυρία για μένα, μια τελευταία ευκαιρία γιατί μετά θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα», αποκάλυψε η Βάσω.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού

«Ο Λευτέρης πάντα βοηθάει, έχει εν συναίσθηση, θέλει πάντα να βοηθάει», είπε χαρακτηριστικά η Λασκαράκη και εξήγησε πόσο γρήγορα έγινε ο γάμος τους.

«Δεν ξέρω αν περιμένεις τον γάμο, υπάρχουν περιπτώσεις που λες που να ξαναμπαίνω στη διαδικασία, έγινε χωρίς να το περιμένω, να το πολυσκεφτώ και να το αναλύσω. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι δοτικός και σε παρασέρνει, κι αν θέλει κάτι πολύ, μπαίνει και σε παρασέρνει», είπε η ηθοποιός, η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της πριν τρία χρόνια, τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα του 2019 στην Κρήτη.



Αυτή την παραμυθένια φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με νυφικό δεν την έχεις δει

Η σχέση ανάμεσα στην κόρη της και τον σύζυγό της

«Είναι όλα τέλεια. Η Εύα είναι ανοιχτόκαρδη και καλόκαρδη. Η Εύα είναι 8 χρονών, είναι ένα παιδί που μιλάει πολύ και εκφράζεται», τόνισε η Λασκαράκη και πρόσθεσε χαρακτηριστικά για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παιδιού:

«Μου αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι ενωτικό για την οικογένεια, δεν τρελαίνομαι, να είμαστε καλά και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει», είπε η Λασκαράκη που έχει μια κόρη από τον γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ενώ και ο σύζυγός της έχει γίνει μπαμπάς από προηγούμενο γάμο του.



Φάκελος ομορφιά και ψυχαναγκασμοί:

Μιλώντας για τους ψυχαναγκασμούς που έχει, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Έχω ψυχαναγκασμούς, για παράδειγμα δεν μπορώ να κοιμηθώ με τα πιάτα άπλυτα, θέλω να τα μαζεύω όλα στο σπίτι για να κοιμηθώ», τόνισε η Λασκαράκη ενώ όσον αφορά την ομορφιά συμπλήρωσε πως δεν ένιωθε καθόλου όμορφη:

«Δεν ένιωθα όμορφη από μικρή, φορούσα γυαλιά, από την Τρίτη Δημοτικού και μέχρι τα 15, μετά έβαλα φακούς επαφής και έκανα τελικά επέμβαση. Έχω κάνει πολλές δουλειές, έχω καθαρίσει σκάλες, έχω δουλέψει ως πωλήτρια, σερβιτόρα, έχω δουλέψει σε γκαρνταρόμπα», είπε χαρακτηριστικά η Λασκαράκη που αποκάλυψε πως η οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη είχε συνεργείο καθαρισμού.

Η μάχη με τα κιλά:

Η Λασκαράκη μίλησε για το βάρος της και τα κιλά που όπως είπε χαρακτηριστικά την κυνηγάνε!

«Δεν μένω στα κιλά μου», αποκάλυψε η Βάσω και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκάλυψη Βάσως Λασκαράκη: «Τα καλύτερα γίνονται όταν δεν τα περιμένεις»

Βάσω Λασκαράκη: Μας δείχνει το σώμα της την ώρα που γυμνάζεται (videos)