'Αγριες Μέλισσες: 4 ζευγάρια βρίσκουν την ευτυχία ενώ ο Ακύλας δέχεται την σκληρή του τιμωρία

Κατερίνα Μπούσιου
'Αγριες Μέλισσες: 4 ζευγάρια βρίσκουν την ευτυχία ενώ ο Ακύλας δέχεται την σκληρή του τιμωρία

Νικηφόρος και Ασημίνα, Κωνσταντής με Δρόσω, όπως και ο Μπάμπης με την Κορίνα, θα καταφέρουν να έχουν αίσιο τέλος, μετά από τόσες μεγάλες συμφορές που έχουν ζήσει. 

Μπορεί ακόμη να μην έχουμε φτάσει στην αρχή του τέλους των 'Αγριων Μελισσών, αλλά όσα θα ζήσουμε στα επόμενα επεισόδια στην πιο δημοφιλή τηλεοπτική σειρά των τελευταίων χρόνων θα οδηγήσουν προς σε αυτό το τέλος. Του τρίτου κύκλου αλλά και την κορύφωση της ιστορίας μας. Συνολικά 4 ζευγάρια θα καταφέρουν μετά από τόσο κόπο και δράμα τα τελευταία δύο χρόνια, να κερδίσουν την ευτυχία τους, ενώ 2 άτομα επιτέλους θα πληρώσουν τα αμαρτήματά τους.



Ζωή και Αιμιλία κινδυνεύουν για να παγιδέψουν τον Ακύλα

Η ανακάλυψη των σωρών του Ορφανίδη (αδελφού του Πέτρου) και των συντρόφων του, σημαίνει την αρχή του τέλους για τον Ακύλα αλλά και τους συνεργούς του. Για το τέλος του Ακύλα Μεγαρίτη ωστόσο θα πασχίσουν αρκετά η Ζωή αλλά και η Αιμιλία, οι οποίες συμμαχούν, έχοντας πια καταλάβει πως πρέπει να τον κλείσουν στη φυλακή. Η Κορίνα υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει, αλλά θα αργήσουν ακόμη να της αποκαλύψουν την αλήθεια. Μέσα από διάφορες τρικυμίες θα αποφασίσει να αφήσει τελικά τον Μελέτη και να βρει στήριγμα στην αγκαλιά του Μπάμπη. Οι δύο αδελφές ωστόσο θα φτάσουν μέχρι την Αθήνα ακόμη και να κινδυνέψουν για να καταφέρουν το σκοπό τους. Η μόνη που ακόμη υποστηρίζει τον Ακύλα, είναι η Μυρσίνη.


https://www.instagram.com/tv/CbFPDlvIHmx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω θα γίνουν τελικά ευτυχισμένες

Η Λενιώ Σταμίρη, σήμερα θα εμπνευστεί ένα νέο σχέδιο για την αποκάλυψη των ενόχων, (κυρίως του Ακύλα αλλά και του Ντούνια) όταν θα ανακαλυφτούν οι σωροί του Ορφανίδη (αδελφού του Πέτρου) και των συντρόφων του. 'Ολοι πια βάζουν σκοπό της ζωής τους στο χωριό να παγιδέψουν την οικογένεια Μεγαρίτη. Τα βάσανα της Ελένης δεν θα τελειώσουν ακόμη. Αλλά θα τελειώσουν. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα καταφέρει να βρει την ευτυχία μαζί με τον Λάμπρο και το παιδί τους. Τον μικρό Μιλτιάδη όπως θα τον βαφτίσουν.


https://www.instagram.com/p/Ca0Oon6LnHN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κωνσταντής και Δρόσω, αλλά και Νικηφόρος με την Ασημίνα, αποφασίζουν να πορευτούν μαζί. Το πρώτο ζευγάρι θα περάσει μία δύσκολη στιγμή - κυρίως λόγω της ζήλιας του για την ταινία της Δρόσως και το ερωτικό ενδιαφέρον του σκηνοθέτη - ενώ το δεύτερο, θα ενωθεί καταρχάς εναντίον του Ακύλα. Αυτή η κοινή μάχη θα ξαναφουντώσει το αίσθημα μεταξύ τους. Βασικά αυτό δεν είχε σβήσει ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Δούκας εκδικείται τον τραυματισμό του Κωνσταντή - Όλοι εναντίον του Ακύλα ακόμη και ο Μελέτης

Άγριες Μέλισσες: Η «βόμβα» της Ζωής για την Κορίνα και το μέλλον του Ακύλα - Η αλλαγή του Δούκα

Oι Άγριες Μέλισσες τραγουδούν Δέσποινα Βανδή και τα...δίνουν όλα στο απολαυστικό video