MasterChef: Η Βασιλική αποχώρησε αλλά ο Γιάννος «δικάστηκε» από το κοινό στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η Βασιλική αποχώρησε αλλά ο Γιάννος «δικάστηκε» από το κοινό στο Twitter

'Ανευ λόγου η επίθεση Γιάννου προς Καλλιόπη και Φανή. Οι χρήστες του Twitter τα έβαλαν μαζί του και πήραν πίσω όλα τα καλά λόγια που είχαν πει για εκείνον. 

Μαλλιοτραβήγματα και ανεμοσκορπίσματα είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Αιτία ήταν η ψηφοφορία αποχώρησης με τους παίκτες της μπλε ομάδας να βγάζουν τα απωθημένα τους. Τα προσωπικά κυρίως και όχι τα μαγειρικά. Ελισάβετ και Βασιλική ήταν οι φίλες που έγιναν αντίπαλες, ο Δημήτρης έδωσε ένα ακόμη show που δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι όχι και το Twitter απορεί με την ψυχραιμία των κριτών μέσα σε όλο αυτό το κομφούζιο. 'Ολα ξεκίνησαν από τα κλάματα της Βασιλικής γιατί νιώθει ότι την αδίκησε η φίλη της και ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της, προς έκπληξη όλων γιατί ήταν και ένα από τα golden pin. Aλλά εκείνο που έκανε εντύπωση σε όλους ήταν η δεύτερη κατά σειρά επίθεση που κάνει ο Γιάννος σε Καλλιόπη και Φανή, χωρίς να ξέρουμε τον λόγο. Το κοινό πήρε πίσω όλα τα καλά που έχει πει για εκείνον και τον δίκασε κανονικά.


https://www.instagram.com/p/Ca-Xi_xKCbR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αναδρομική ψήφος

Μία νέα κλίκα διέκριναν οι τηλεθεατές από το ξεκίνημα του επεισοδίου, καθώς Γιάννος, Ελισάβετ και Δημήτρης φάνηκαν να συμφωνούν σε όλα σε συζήτηση που είχαν στο σπίτι. Επιβεβαιώθηκε και από την παρέμβαση με ύφος του Γιάννου προς υπεράσπιση της Eλισάβετ, κατηγορώντας τον Νικήτα ότι απέφυγε να την βοηθήσει όταν έφτιαχνε το γλυκό.



Ο Χριστόφορος, ο Σταύρος και ο Νικήτας ψήφισαν τον Δημήτρη...αναδρομικά για λάθη και γενικότερες συμπεριφορές και όχι απαραίτητα για την δοκιμασία. Ο οποίος αντέδρασε ξανά λέγοντας ότι τον πολεμούν, αλλά δεν θα το βάλει κάτω. Και ξεκίνησε τις απειλές για τη συνέχεια, λέγοντας πως αφού προκλήθηκε θα τα βάλει και εκείνος με τους συμπαίκτες του, πετώντας και μία αιχμή για τον Νικήτα, λέγοντας, ότι δεν θα καταφέρει να κάνει τίποτε στη ζωή του.



Στη συνέχεια, Δημήτρης, Βασιλική και Ελισάβετ ρίχτηκαν στη μάχη σε πιάτο αντιγραφής του σεφ Μιχάλη Κίκη. Ενδιάμεσα συνεχίστηκαν οι παρεμβάσεις του Γιάννου με το να λέει κακεντρεχή και χειριστική την Φανή ενώ ήδη είχε δείξει δυσαρέσκεια και στην Καλλιόπη. Δεν ξέρουμε καν τι έχει προγηθεί στο σπίτι μεταξύ τους, αλλά ο Γιάννος κάνοντας παρέα με τον Δημήτρη έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Δείχνοντας έναν εγωκεντρισμό και μία απαξίωση την οποία δεν είχε φανερώσει εξαρχής. Χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο. Η μεγάλη χαμένη της βραδιάς που αποχώρησε από το σπίτι ήταν η Βασιλική, η αρχηγός που γενικώς πήρε τα εύσημα στη δοκιμασία και έβαλε τον εαυτό της ως υποψήφια για να πάρει την ευθύνη της ήττας. Συμπέρασμα: Όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη σε αυτό τον διαγωνισμό, δύσκολα ευημερεί.

giannosmasterchef

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Το κοινό στο Twitter υποκλίθηκε στην Βασιλική που αυτοπροτάθηκε για αποχώρηση

MasterChef: To Τwitter θέλει τον Πετρετζίκη καλεσμένο και ανακάλυψε την πονηριά της Βασιλικής

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έγινε έξαλλος με τον Δημήτρη στο MasterChef: «Δημιουργεί χυδαία αντιπαλότητα»