MasterChef: Το κοινό στο Twitter υποκλίθηκε στην Βασιλική που αυτοπροτάθηκε για αποχώρηση

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Το κοινό στο Twitter υποκλίθηκε στην Βασιλική που αυτοπροτάθηκε για αποχώρηση

Για προδοσία την κατηγόρησε η κολλητή της Ελισάβετ, αλλά η Βασιλική πήρε τις ευθύνες της ως αρχηγός μιας ομάδας που ηττήθηκε. 

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τη χθεσινή δοκιμασία μεταξύ της Μπλέ και της Κόκκινης ομάδας είχε εκπλήξεις, αλλά όχι και τόσο καλοδεχούμενες από όλους. Οι κόκκινοι κέρδισαν οι μπλε δοκιμάστηκαν στο αγώνισμα ασυλίας, αλλά δύο ήταν τα ζητούμενα. Η Βασιλική μας εξέπληξε ευχάριστα με τη συμπεριφορά της αν και η Ελισάβετ ένιωσε προδομένη από εκείνη. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή, αλλά οι Twitter-αδες χθες έπρεπε να πάρουν πίσω τα λόγια τα βαριά που είχαν πει στην Βασιλική και να της βγάλουν το καπέλο. Μεταφορικά.


https://www.instagram.com/p/Ca77Ugnqhvr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάλι τη γλίτωσε ο Μπόμπενας

Ο Δημήτρης ήταν μέσα στη γλύκα. Η μόνη εξαίρεση ήταν οι γνωστές μπηχτές μπροστά στους κριτές για τους συμπαίκτες του που δεν τον θέλουν και τον πολεμούν. Η δοκιμασία της ασυλίας με το καθάρισμα ψαριού, ήταν στα μέτρα του, αφού για έναν ιδιοκτήτη ψαροταβέρνας, αυτό ήταν παιχνιδάκι. Υπήρξε τυχερός και ευνοημένος.

dimitrisstimeno

Αλλά υπήρξε και υπερβολικά αγενής. Γιατί ενώ μέλη της κόκκινης ομάδας φεύγοντας μετά τη νίκη τους για να χαρούν το έπαθλο εξόδου για φαγητό, του έτειναν το χέρι για το fair play, εκείνος σταύρωσε τα χέρια και άρχισε να λέει πως δεν θα παίξει τον καλό μόνο μπροστά στις κάμερες όπως κάνουν οι άλλοι.



Κλάμα και οδυρμός

Η Βασιλική ως η αρχηγός της χαμένης ομάδας, είχε πλεονέκτημα ή να δώσει ασυλία ή να δείξει κάποιον για υποψήφιο. Την ίδια στιγμή είχαμε ως δεδομένο πως η κολλητή της Ελισάβετ είχε κάνει αστοχία στο γλυκό, που στοίχισε την νίκη της ομάδας. Δεν της έδωσε την ασυλία, αλλά πήρε το δεύτερο πλεονέκτημα να δείξει τον πρώτο υποψήφιο και υπέδειξε τον εαυτό της. Πήρε δηλαδή την ευθύνη ως αρχηγός. Κάτι που ο Δημήτρης δεν είχε κάνει. Το κοινό στο Twitter πανηγύρισε την ανωτερότητα της, της ζήτησε συγγνώμη για όσα έλεγαν χθες για την πονηριά της και πως δεν παίρνει ευθύνες πάνω της, την ίδια στιγμή που σπάραζε στις δηλώσεις της η Ελισάβετ νιώθοντας προδομένη στην τοποθεσία MasterChef. «Eίμαι ηλίθια» έλεγε συνέχεια.



Προδοσία δεν θα το χαρακτηρίζαμε. 'Ηταν ξεκάθαρη η Βασιλική (από τις ελάχιστες φορές στον διαγωνισμό) λέγοντας ότι θα είχε τύψεις αν ψήφιζε κάποιον ο οποίος μαγείρεψε καλά για να γλιτώσει την Ελισάβετ που είχε αστοχίες στο γλυκό. Γιατί η αλήθεια ήταν πως η χθεσινή δοκιμασία όντως κρίθηκε στην λεπτομέρεια και οι κριτές ήταν ευχαριστημένοι από τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Την ατομική ασυλία πάντως κέρδισε τελικά o Xριστόφορος που θα είναι και ρυθμιστής της σημερινής ψηφοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: To Τwitter θέλει τον Πετρετζίκη καλεσμένο και ανακάλυψε την πονηριά της Βασιλικής

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έγινε έξαλλος με τον Δημήτρη στο MasterChef: «Δημιουργεί χυδαία αντιπαλότητα»

MasterChef: Έφυγε o Γιώργος και έμειναν οι απειλές του Δημήτρη που ξεσήκωσαν το Twitter