Survivor: Το «Βρισηίδα VS Τάκης» θυμίζει όλες τις φορές που δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις στην παρέα

Survivor: Το «Βρισηίδα VS Τάκης» θυμίζει όλες τις φορές που δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις στην παρέα

Σχέδιο των κοριτσιών για να διώξουν τον Τάκη ή απλώς ο Τάκης αποκαλύφθηκε και δεν ήξερε πώς να το μαζέψει; 

Πολλές αναταραχές, τσακωμοί και έριδες επικράτησαν στο χτεσινό (14/3) επεισόδιο του Survivor. Η διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων προς αποχώρηση δε διεξήχθη ιδιαίτερα ομαλά. Η Βρισηίδα έβαλε τα κλάματα, βγήκε έξω από το συμβούλιο και η Κάτια προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Το περιστατικό συνδέεται με τον Τάκη και κάποια πράγματα που ισχυρίζονται τα κορίτσια ότι είπε, αλλά εκείνος δεν παραδέχεται και εμείς θυμηθήκαμε όλες εκείνες τις φορές που γίνεται τσακωμός στην παρέα και δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις.



Εντάξει, ναι, σε μία ομάδα θα συμβούν πολλά. Αναμενόμενα με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες, κάποια στιγμή θα υπάρξουν εντάσεις, όμως, στο Survivor υπάρχει και ο άλλος παράγοντας: η δημοσιότητα. Δεν είναι λίγες οι φορές που το κοινό πιστεύει πως οι αντιδράσεις και τα λόγια κάποιων παικτών εξυπηρετούν την υψηλότερη τηλεθέαση. Και, αν αυτό συμβαίνει και στην προκειμένη περίπτωση, ποιος έχει δίκιο; Τα κορίτσια θέλουν να «ξεφορτωθούν» τον Τάκη οπότε σκαρφίστηκαν αυτό το σχέδιο ή ο Τάκης πράγματι είπε αυτό για τον οποίο τον κατηγορούν και μετά εξερράγη που αποκαλύφθηκε και προσπαθούσε να το καλύψει;



Τα ξεσπάσματα των παικτών

«Είχε δίκιο ο ακατανόμαστος που σου είπε αυτά που είπε», υποστήριξε η Βρισηίδα πως είπε ο Τάκης για την Ευρυδίκη αναφερόμενος στον Βαλάντη (σ.σ. ότι παρά το ότι έπαθε καρκίνο, δεν έγινε καλύτερος άνθρωπος).

«Είπα εγώ έτσι; Ρε είστε καλά τώρα; Τι είναι αυτά που λέτε; Ρε είστε καλά; Τι κοιτάτε να μου κάνετε; Είπα εγώ έτσι; Ήταν κι άλλος κόσμος πίσω και άκουσε. Γιώργο, εδώ δίνουν ρεσιτάλ», άρχισε να λέει ο Τάκης ανεβάζοντας τους τόνους και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Ξεκίνησε, λοιπόν, μία μεγάλη σύγχυση μεταξύ εκείνου που δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα άκουγε και των κοριτσιών που ισχυρίζονταν ότι όσα έλεγαν είναι αλήθεια κι ότι ο Τάκης απλώς δεν ήθελε να το παραδεχτεί. Ο Α, δηλαδή, πετούσε το «μπαλάκι» στον Β και πάλι από την αρχή και άντε να είσαι σίγουρος για το ποιος λέει την αλήθεια όταν τα τεκταινόμενα έγιναν όταν οι κάμερες δεν έγραφαν.



«Εγώ ήρθα και δεν πρόκειται να αλλάξω τον χαρακτήρα μου. Έτσι είμαι εγώ. Και νευρικό με είπε η Σταυρούλα μία φορά στο παιχνίδι και γέλασα, δε με πείραξε. Και θα τα πω όλα όπως έχουν και όλα καλά. Ξέρεις τι δεν έχω, ρε Γιώργο; Τη διαχείριση. Αυτό το ψουψου πίσω από την πλάτη του καθενός. Ε, δεν το έχω, γιατί κάνω λάθη. Όμως, να σου πω κάτι; Πιάστηκα πολύ κορόιδο στη ζωή μου που πίστεψα κάποιους ανθρώπους. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι, δεν το καταλαβαίνετε; Δε με κατηγορήσατε που με παρομοιάσατε με έναν άνθρωπο τοξικό που ήταν εδώ μέσα και που είπε μία κακή κουβέντα για αυτήν (Ευρυδίκη);», είπε στο ξέσπασμά του ο Τάκης.

Ξαφνικά, μέχρι και η Βρισηίδα δεν άντεξε, σήκωσε τους τόνους και είπε στον συμπαίκτη της: «Τι λες, παιδί μου; Δεν παρομοίωσα τίποτα. Είπα αυτά που άκουσα».

Το Twitter βρέθηκε σε αντίστοιχο διχασμό. Πολλοί υποστήριξαν τα κορίτσια και συγκεκριμένα τη Βρισηίδα και άλλοι τον Τάκη. Θα δεις μερικά από τα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας στη συνέχεια.

Υ.Γ. Τελικά, οι τέσσερις υποψήφιοι είναι: ο Σπύρος, η Τζο, η Κάτια και η Βρισηίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η συνομιλία Μυριέλλας με Τζον δίχασε το Twitter - Πραγματικότητα ή ρεσιτάλ υποκριτικής;

Survivor: Από την Κάτια μάθαμε γιατί η Μυριέλλα θέλει να μείνει ως το πάρτι της ένωσης

Survivor: Ο Σάββας Κάλφας έφυγε αλλά η παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα έκανε έξαλλο το κοινό