Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Γιώργου Καράβα - Τέρμα το καστανό!

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Γιώργου Καράβα - Τέρμα το καστανό!

Ο Καράβας τόλμησε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του.

Πόσο εύκολα θα άλλαζες το χρώμα στα μαλλιά σου; Πόσο εύκολα θα έπαιρνες την απόφαση να αποχωριστείς τα μελαχρινά σου χαρακτηριστικά και για ένα πιο ξανθό αποτέλεσμα ή το αντίστροφο; Οι αλλαγές είναι διαφορετικό πράγμα για τον καθένα. Κάποιοι τις επιδιώκουν και άλλοι τις αποφεύγουν όπως ο «Διάβολος το λιβάνι». Στην περίπτωση της showbiz, βέβαια, τα περισσότερα παραδείγματα εντάσσονται στην πρώτη περίπτωση.

Οι celebrities τολμούν συχνά αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση για να ανανεώνονται και να κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο. Φωτεινό παράδειγμα ο Γιώργος Καράβας που τώρα επέλεξε να αφήσει το καστανό για μία εμφανώς πιο ξανθή απόχρωση στα μαλλιά του.



Η αλλαγή του Γιώργου Καράβα

Θυμάσαι τα καστανά μαλλιά του Γιώργου Καράβα. Ενδεχομένως να τον είχες αγαπήσει για αυτές τις λεπτομέρειες στην εμφάνισή του. Τώρα, όμως, πρέπει να ξεχάσεις αυτήν την εικόνα του μοντέλου -για ένα διάστημα τουλάχιστον-, αφού η απόφαση που πήρε ήταν να βάψει τα μαλλιά του ξανθά.

giorgos karavas xanthos3

Δεν ξέρουμε το κατά πόσο αυτή είναι μία πιο μόνιμη αλλαγή και αν ο Καράβας σκοπεύει να κρατήσει για καιρό το πιο «ανοιχτό» χρώμα στα μαλλιά του, πάντως, η διαφορά είναι μεγάλη. Γιατί δεν είναι ότι απλώς τα «άνοιξε» λίγο, αλλά επέλεξε ένα κατάξανθο χρώμα. Σε κάθε περίπτωση, η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού, μάλλον λάτρεψε την αλλαγή, αφού λίγο μετά τράβηξε μία φωτογραφία των δυο τους, την οποία συνόδεψε με ένα τεράστιο χαμόγελο.

karavas xanthos2

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες του Γιώργου Καράβα πριν αλλάξει τα μαλλιά του. Με το αγαπημένο του καστανό, δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιώργος Καράβας: Από κοιλιακούς καλά, από οπισθογωνία όμως; Το parking test που υπεβλήθη on camera

H κίνηση ανθρωπιάς του Edward Στεργίου για την Ουκρανία συγκίνησε Καγιά και Καράβα

Το τρυφερό post της Ραφαέλας Ψαρρού για τη γιορτή της γυναίκας και το σχόλιο του Γιώργου Καράβα