Γιώργος Καράβας: Από κοιλιακούς καλά, από οπισθογωνία όμως; Το parking test που υπεβλήθη on camera

Γιώργος Καράβας: Από κοιλιακούς καλά, από οπισθογωνία όμως; Το parking test που υπεβλήθη on camera

Πέρασε το τεστ άραγε ο αγαπημένος μας Γιώργος Καράβας ή ... έμεινε για να δώσει ξανά εξετάσεις;

Τον αγαπημένο coach του Greece's Next Top Model, Γιώργο Καράβα, φιλοξένησε ο Κώστας Στεφανής στο TractioN. Και επειδή η εκπομπή υπάρχει για να ικανοποιεί επιθυμίες, ο Γιώργος Καράβας οδήγησε το συναρπαστικό Ford Mustang Mach-E GT που ο αγαπημένος μας coach λατρεύει.

Σχεδόν ανέκαθεν, από τότε που ήταν παιδί και έπαιζε με μινιατούρες αυτοκινήτων, ο Γιώργος Καράβας είχε πάθος με το συγκεκριμένο μοντέλο της Ford, το οποίο και συνάντησε χάρη στο TractioN, στην τελευταία, αμιγώς ηλεκτροκίνητη, αλλά έντονα σπορ εκδοχή του θρυλικού μοντέλου.

Ο Γιώργος Καράβας κατά τη διάρκεια της βόλτας του με τον expert του είδους, Κώστα Στεφανή, απάντησε και στην ερώτηση αν θα βρίσκεται του χρόνου ξανά στην παρουσίαση του GNTM. «Έχουν γίνει κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις, αλλά όλα θ΄ ανακοινωθούν όταν κρίνει το κανάλι», είπε ο παρουσιαστής. «Εννοείται πως συνεχίζω τη συλλογή ρούχων που έχω δημιουργήσει, που πάει πολύ καλά, έχω τα συμβόλαιά μου, την επιχείρηση με τη γυναίκα μου, το κέντρο αισθητικής, οπότε όλα καλά».



Απο κοιλικούς πάμε καλά, από παρκάρισμα όμως;

Ο Γιώργος Καράβας -όπως κάθε καλεσμένος της εκπομπής- υπεβλήθη σε parking test οπισθογωνίας και για να δούμε αν πέρασε ή έμεινε για να δώσει εξετάσεις άλλη φορά;



Δεύτερος στην κατάταξη (την πρωτιά κατέχει ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος) ο Γιώργος Καράβας διεκδικεί τη 2η θέση μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Στην 4η θέση βρίσκεται ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος ενώ την 6η θέση κατέχει η Παναγιώτα Βλαντή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γιώργος Καράβας δεν αντέχει λεπτό χωρίς τη Ραφαέλα Ψαρρού - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση

Γενέθλια για την κόρη του Γιώργου Καράβα: Οι τρυφερές πόζες με τη σύζυγό του Ραφαέλα

Δεν κάνει κρύο στη Λαπωνία για τον Γιώργο Καράβα - Η πόζα που μας ξετρέλανε στο Instagram