Γη της ελιάς: Η επανένωση Βασιλικής - Αρετής δίχασε το Twitter

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η επανένωση Βασιλικής - Αρετής δίχασε το Twitter

Τα αστεία σχόλια για την... ατυχία του μωρού να έχει γιαγιά την Αρετή δεν έλειψαν, ενώ άλλοι επέμειναν πως δε θα τη συγχωρούσαν στη θέση της Βασιλικής. Η Μαρίνα αθωώνεται και ο Ανέστης μπαίνει φυλακή.

Επιτέλους, η Αρετή λύγισε και αγκάλιασε το παιδί και το εγγόνι της στη Γη της ελιάς. Αρετή, Βασιλική και Στέφανος χάρισαν στους τηλεθεατές μία πολύ συγκινητική σκηνή στο χθεσινό επεισόδιο (14/3), με ένα μεγάλο ποσοστό να εναντιώνεται και να υποστηρίζει πως δεν έπρεπε η Βασιλική να συγχωρήσει τόσο εύκολα την οικογένειά της μετά τον τρόπο που της φέρθηκε.

Η τραγική φιγούρα της Μαρίνας μετά την απόπειρα βιασμού εναντίον της και τον πυροβολισμό, έχει προκαλέσει επίσης συγκίνηση στο κοινό. Ο Μάνος παραμένει συγκλονισμένος και θέλει να τη στηρίξει με κάθε τρόπο, αφού συνειδητοποιεί μετά από αυτό το γεγονός, πόσο πολύ την αγαπάει και ότι είναι η γυναίκα της ζωής του.

Γη της ελιάς: Η Μαρίνα μπαίνει στη φυλακή αλλά το Twitter την «χειροκρότησε» για την ερμηνεία της

Η συγκινητική συνάντηση Μάνου- Μαρίνας και η αθώωσή της

Η Μαρίνα παραμένει κρατούμενη στο τμήμα, ενώ δίνουν κατάθεση ο Στάθης και ο Ιάκωβος. Ο Μάνος, διαλυμένος από την περιπέτεια και τη σύλληψη της Μαρίνας, παρακαλεί τον αστυνόμο Κουράκο να του επιτρέψει να τη δει. Η συνάντησή τους θα είναι μία πολύ ωραία στιγμή, και κανένας από τους δύο δε θα μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Αυτό το τραγικό συμβάν θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά και θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλο.


https://www.instagram.com/tv/CbGmpMMgAo3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Μάνος δεν μπορεί να ηρεμήσει όσο η γυναίκα που αγαπάει όσο τίποτα άλλο βρίσκεται στη φυλακή. Οι δικοί του άνθρωποι είναι όλοι εκεί και τον στηρίζουν, όμως κανείς δεν μπορεί να τον κάνει καλά.

Ο αστυνόμος Κουράκος βάζει στη φυλακή τον Ανέστη

anestis gi elias

Spoiler Alert: Κάπου εδώ να σου πούμε ότι η περιπέτεια της Μαρίνας θα έχει αίσιο τέλος και θα αθωωθεί, αφού ο αστυνόμος Κουράκος θα ανακαλύψει ότι ο Ανέστης κρυβόταν πίσω από όλα και θα τον βάλει στη φυλακή.

Ο Ανέστης, βέβαια, θα πεισμώσει ακόμη περισσότερο μόλις μπει στη φυλακή και δε θα αφήσει ήσυχη τη Μαρίνα μιας και δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει εκδίκηση και η Μαρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με νέες περιπέτειες.

Η Μαργαρίτα έρχεται σε ρήξη με τον Αλέξη

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να μπει στο σπίτι του Αλέξη και διαπιστώνει ότι ο γιος της έχει αλλάξει κλειδαριά. Του ζητάει τον λόγο και ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει ανάμεσά τους.



Η κατάσταση του Αλέξη όλο και χειροτερεύει και δυστυχώς η μητέρα του δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αφού ο ίδιος δεν αποδέχεται το πρόβλημά του. Οι φαντασιώσεις με τη Μυρτάλη γίνονται ακόμα πιο έντονες και σύντομα αυτό θα τον οδηγήσει στο να σκοτώσει τον αδερφό του, Νικήτα.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για την επανένωση της οικογένειας των Καπερνάρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Αρετή και Στέφανος λυγίζουν και αγκαλιάζουν τη Βασιλική και το μωράκι της

Γη της ελιάς: Η πρώτη συνάντηση του Στάθη με την εγγονή του είναι γεγονός και το κοινό «έλιωσε»