Γη της ελιάς: Η πρώτη συνάντηση του Στάθη με την εγγονή του είναι γεγονός και το κοινό «έλιωσε»

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η πρώτη συνάντηση του Στάθη με την εγγονή του είναι γεγονός και το κοινό «έλιωσε»

Παππούς και εγγονή στην πρώτη, super cute στιγμή τους!

Μετά τη συμφιλίωση του Στάθη και της Βασιλικής, έρχεται και η πιο epic σκηνή στη Γη της ελιάς, όπου ο Στάθης συναντιέται με την κόρη και την εγγονή του στο σπίτι του Ιάκωβου και κρατά για πρώτη φορά στα χέρια του το νεογέννητο μωράκι. Όπως καταλαβαίνεις, από το τρέιλερ και μόνο, το κοινό στο Twitter συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του.

Εν τω μεταξύ, ο Στάθης πέρα από τη συνάντηση με το εγγονάκι του που θα τον γλυκάνει και θα τον κάνει να... ξανανιώσει, ζει τον απόλυτο έρωτα με την Εύα, η οποία δε χάνει ευκαιρία να βρίσκεται κοντά του και να του εκφράζει τα συναισθήματά της.

filippos vasiliki n36

Γη της ελιάς: Το μωράκι του Φίλιππου και της Βασιλικής ξετρέλανε το Twitter! Σε ποιον μοιάζει;

Η Μυρτάλη ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Νικήτα και η κατάσταση του Αλέξη χειροτερεύει

Στο αποψινό επεισόδιο (9/3), η επιστροφή του Νικήτα στη Μάνη δίνει την ευκαιρία στη Μυρτάλη να τον φιλοξενήσει και να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί, κάτι που θα μεγαλώσει το πάθος ανάμεσά τους. Σιγά σιγά το ζευγάρι αρχίζει να γνωρίζεται καλύτερα, χωρίς όμως να μοιράζεται ο ένας με τον άλλο σημαντικές πληροφορίες για την οικογένειά του.



Ο Αλέξης αγνοεί πως ο Νικήτας έχει σχέση με τη Μυρτάλη και παρεξηγείται όταν μαθαίνει πως προτιμά να φιλοξενηθεί αλλού από το να μείνει μαζί του.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εντάσεις με τη Μαργαρίτα, η οποία του επιτίθεται, θεωρώντας πως αμελεί τη φαρμακευτική του αγωγή. Ο Αλέξης, για να καλύψει τα νώτα του, της παίρνει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού του και μάνα με γιο έρχονται σε ρήξη.

Ο Ανέστης οργανώνει επίθεση βιασμού εναντίον της Μαρίνας

Ο Μάνος θα ακούσει τον πατέρα του, Ισίδωρο, και θα δανείσει τα χρήματα στον Ανέστη, αγνοώντας φυσικά τον λόγο που τα θέλει. Ο Ανέστης θα οργανώσει επίθεση βιασμού εναντίον της Μαρίνας, προκειμένου να την εκδικηθεί που ανακατεύτηκε στη σχέση του με την Ελένη και τους χώρισε.


https://www.instagram.com/p/Ca24UA6gwmz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή η επίθεση θα έχει πολύ άσχημη εξέλιξη για τη Μαρίνα, αφού στην προσπάθειά της να αμυνθεί, θα σκοτώσει έναν εκ των επίδοξων βιαστών και θα καταλήξει στη φυλακή. Μπλεγμένος θα βρεθεί και ο Μάνος, ο οποίος έδωσε τις 4.000 ευρώ στον Ανέστη. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ περίπλοκα και δύσκολα για τους ήρωες της σειράς.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για την πρώτη συνάντηση του Στάθη με τη νεογέννητη εγγονή του.

Cover photo: @gitiselias_fans

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Δολοφόνος για δεύτερη φορά ο Αλέξης και στόχος του είναι ο αδελφός του

Γη της ελιάς: Επική συμφιλίωση Στάθη - Βασιλικής! Συγκινήθηκε το κοινό στο Twitter