4 διάσημες Ελληνίδες που δεν σκοπεύουν να φορέσουν νυφικό

Τσακιρίδου Χριστίνα
4 διάσημες Ελληνίδες που δεν σκοπεύουν να φορέσουν νυφικό

Αρκετές επώνυμες δεν σκέφτονται καθόλου το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Η αλήθεια είναι πως εν έτη 2022 πολλές γυναίκες επιλέγουν να μην παντρευτούν τον σύντροφό τους, ακόμη και μετά την απόκτηση ενός παιδιού. Κάθε σχέση είναι άλλωστε μοναδική και το concept γάμος αφήνει ασυγκίνητες αρκετές κυρίες της εγχώριας showbiz, οι οποίες δεν σκέφτονται να φορέσουν άμεσα νυφικό.

Δεν είναι λίγοι εκείνες που πιστεύουν ότι ο γάμος «σκοτώνει» τον έρωτα και έχουν αποφασίσει να μην κάνουν το επόμενο βήμα με τον άντρα της ζωής τους. Πολλές αγαπημένες έχουν εκφράσει δημόσια την απόφασή τους να μείνουν ανύπαντρες εξηγώντας ότι δεν ένιωσαν ποτέ την ανάγκη να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

evgenia dimitropoulou gamos

Ο πολιτικός γάμος της Ευγενίας Δημητροπούλου και το απρόοπτο μία μέρα πριν την τελετή

4 διάσημες Ελληνίδες που δεν παντρεύονται

1) Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2Night Show» όπου μοιράστηκε πτυχές της σχέσης με τον Φάνη Μουρατίδη, αλλα και τη γνώμη της για τον θρησκευτικό γάμο.

Για τον γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη αλλά και για τη συνολική έννοια του γάμου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε: «Έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, δεν έχω βάλει νυφικό και δεν νομίζω να βάλω. Καταρχάς δεν μου αρέσουν τα νυφικά σαν ρούχα. Δεν είμαι γαμοφοβική, δεν μου αρέσει η αίσθηση, η σύμβαση αυτή. Η σύμπραξη των ανθρώπων μου αρέσει, η τελετή δεν με ενδιέφερε ποτέ».



2) Μαρία Σολωμού

https://www.instagram.com/p/CZ9r44CgNsx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός είναι κατά του γάμου και το είχε τονίσει όταν διατηρούσε πολυετή σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη. Εκείνη την περίοδο οι δημοσιογράφοι την ρωτούσαν συνεχώς αν θα παντρευτούν με την Μαρία να απαντά: «Όχι, καλέ. Δεν υπήρξε ποτέ αυτό στη ζωή μου. Όταν ήμουν μικρούλα, δεν με φαντάστηκα ποτέ να παντρεύομαι. Είμαι κατά του γάμου. Αυτό με κυνηγάει από τον Μάριο Αθανασίου. Ποτέ δεν είχα σκοπό να παντρευτώ και ψυχολογικά μου δημιουργεί ένα θεματάκι. Δεν με νοιάζει να παντρευτώ για το πάρτι».

3) Σμαράγδα Καρύδη

H ηθοποιός έχει βρει τα τελευταία χρόνια τον έρωτα στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Σμαράγδα Καρύδη είχε δηλώσει: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνω γάμο αν δεν κάνω παιδί και οικογένεια. Για να βάλω νυφικό; Έχω βάλει τα καλύτερα νυφικά σε σειρές, θέατρα και ταινίες. Δεν μου αρέσει και σαν ρούχο».

«Εφόσον δεν έχω παντρευτεί μέχρι τώρα σημαίνει ότι δεν το ήθελα. Με αγάπησαν άντρες και είχα σχέσεις που θα μπορούσα να το πάω προς τα εκεί. Έφτασα στα πρόθυρα, αλλά ποτέ δεν το ήθελα...Μπορεί να αλλάξει αυτό, δεν έχω θέμα με το γάμο, γιατί δεσμεύομαι και με φίλους και τις σχέσεις, είμαι πολύ σταθερή, αλλά η αίσθηση της μονιμότητας, ότι υπογράψαμε ένα χαρτί με φρικάρει. Άσε με μόνη μου και δε θα φύγω. Θα μου άρεσε να έχω άπλετο χρόνο μπροστά μου και να το αναβάλω διαρκώς. Για τα πάντα θα μου άρεσε αυτό, αλλά είναι πολύ συγκεκριμένος ο χρόνος που έχουμε. Η αναβολή είναι η καλύτερή μου φίλη», είχε δηλώσει η ηθοποιός στο περιοδικό Glow.

4) Κατερίνα Καινούργιου

Μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καινούργιου έχει θέσει νέες προτεραιότητες στη ζωή της. Όπως η ίδια αποκάλυψε ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων την οποία είχε αρχίσει πριν λίγο καιρό, θέλοντας μελλοντικά να αποκτήσει ένα παιδάκι.

«Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενη και ευγνώμων για την απόφαση που πηρα μιας και χθες ολοκλήρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων …Να ξεκαθαρίσω κάτι: Οι γυναίκες επιλέγουμε αν και πότε θα γίνουμε μητέρες….και κάθε γυναίκα ορίζει το σώμα και την ψυχή της όπως εκείνη θέλει …ανήκω όμως στην κατηγορία των γυναικών που ιδανικά θα ήθελα να αποκτήσω μελλοντικά παιδάκι. Η διαδικασία είναι ιατρικά απλή και νομίζω ο γιατρός σας είναι ο πλέον κατάλληλος να σας ενημερώσει γι αυτό! Για να είμαι ειλικρινής το πιο δύσκολο, στην όλη διαδικασία είναι το ψυχολογικό κομμάτι ..Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται (εν έτη 2022) επειδή έφτασε στα 37 κ δεν έχει κάνει παιδί. Έτσι λοιπόν κι εγώ …λίγο πριν κλείσω τα 37 μπήκα σε αυτή την διαδικασία… για να σταματήσει να με αγχώνει κατά κάποιο τρόπο το βιολογικό μου ρολόι κι αφετέρου για να μην ανησυχώ..», είχε γράψει η παρουσιάστρια στο Instagram.



Δεν αποτελεί προτεραιότητα ο γάμος πλέον για την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ στην αρχή της σεζόν είχε εξηγήσει πως έχει απομυθοποιήσει το ζήτημα του γάμου τονίζοντας:
«Το έχω απομυθοποιήσει όλο αυτό με τον γάμο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να βάλω νυφικό, αλλά πιστεύω στον Θεό και θα ήθελα την ευλογία του σε ό,τι κι αν κάνω. Από την άλλη, το θέμα του θρησκευτικού γάμου είναι κάτι που το συζητάς με τον άνθρωπό σου και σέβεσαι και τη δική του επιθυμία. Πλέον νιώθω πως για μένα η ολοκλήρωση της δικής μου ευτυχίας θα ήταν ένα παιδί και όχι ένας γάμος. Διευκρινίζω πως εγώ νιώθω έτσι γιατί έχω φίλες που δεν θέλουν να κάνουν παιδί κι αυτό είναι η δική τους επιλογή ευτυχίας».

Πηγή κεντρικής: the2nightshow_ant1tv

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: