Φάρσα ο γάμος της Halle Βerry! Η απάντηση για το αστείο στο Instagram και οι αντιδράσεις των celebs

Πατούλια Κατερίνα
Φάρσα ο γάμος της Halle Βerry! Η απάντηση για το αστείο στο Instagram και οι αντιδράσεις των celebs

15,5 χιλιάδες ευχές για τον γάμο της δέχτηκε η Halle Berry, μόνο που τελικά δεν παντρεύτηκε! Έκανε πλάκα. 

Τελικά κανένας κρυφός γάμος δεν έγινε για τη Halle Berry και τον αγαπημένο της Van Hunt. Όλα ήταν μια φάρσα. Η 55χρονη ηθοποιός κατάφερε να κάνει πλάκα και να πείσει περίπου 388.000 followers της πως παντρεύτηκε την Πρωτοχρονιά τον 51χρονο τραγουδιστή.

«Είναι επίσημο», έγραψε η Halle σε μια φωτογραφία που απεικόνιζε την ίδια ξυπόλητη με ένα στεφάνι στο κεφάλι να φιλάει τον αγαπημένο της σε εξωτικό προορισμό. Βέβαια, στη δεύτερη φωτογραφία που έπρεπε να κάνεις swipe για να την δεις, η Berry έλεγε πως έχουμε επίσημα 2022.

halle berry farsa gamos 5

Halle Berry-Van Hunt: Kρυφός γάμος για το ερωτευμένο ζευγάρι- Οι πρώτες φωτογραφίες (photos)

Οι ευχές και η εξήγηση:

Μιας και τα συγχαριτήρια δεν σταματούσαν να έρχονται, ακόμα και από διάσημους φίλους του ζευγαριού όπως ο Rock και η Octavia Spencer, h Νaomi Cambell, οι δύο – όχι νεόνυμφοι – έκαναν νέο post όπου εξηγούσαν την παρανόηση.


https://www.instagram.com/p/CYNbjmfrVUl

Αρχικά η Berry έκανε Pin ένα σχόλιο του παραγωγού ταινιών όπου καλούσε τους fans της Berry να κάνουν το αριστερό swipe κι έπειτα ήρθε νέα selfie του ζευγαριού όπου τόνιζαν:

sxolia berry2
sxolia berry2

«Κάναμε μια πρωτοχρονιάτικη πλάκα. Κάποιοι άνθρωποι δεν κάνουν swipe όσο πιστεύαμε ότι θα κάνουν. Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, άγγιξαν την ψυχή μας. Είναι επίσημο πια πως το Internet δεν είναι αήττητο πια», τόνισε η Berry.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι από το 2020 και τον Σεπτέμβριο έκαναν την σχέση του επίσημη και στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CYPSnDRrgch

Τρεις γάμοι για την Berry

H ηθοποιός έχει παντρευτεί τρεις φορές ακόμα, τον παίκτη baseball, David Justice από το 1993 ως το 1997, τον τραγουδιστή Eric Benét από το 2001 ως 2005 και τον ηθοποιό Olivier Martinez από το 2013 ως το 2016.

Η Berry και ο Martinez έχουν αποκτήσει έναν 8χρονο γιο τον Mason ενώ η Halle έχει αποκτήσει και την 13χρονη κόρη της Nahla, καρπό της σχέσης της με το μοντέλο Gabriel Aubry.

Ο Hunt έχει έναν 18χρονο γιο από παλαιότερη σχέση και δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Halle Berry ζει τον απόλυτο έρωτα: «Είναι ο άντρας της ζωής μου»

Η Halle Berry σκηνοθέτης της Catwoman; Σπόντα για τις διακρίσεις στο Hollywood

Halle Berry: Φοράει το μπικίνι, φιλάει τον νυν και «καρφώνει» τους πρώην της!