Tom Cruise- Katie Holmes: Η κόρη τους Suri σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο που δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει

Ιωάννα Τζανή
Tom Cruise- Katie Holmes: Η κόρη τους Suri σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο που δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει

Η Suri Cruise έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μία κούκλα!

Η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes, Suri, είναι μία κούκλα και έχει μεγαλώσει απίστευτα πολύ! Η 15χρονη φωτογραφήθηκε την ώρα που πήγαινε βόλτα το σκυλάκι της και ήταν πολύ χαρούμενη, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της.

Στη βόλτα της, η Suri Cruise φοροούσε ένα λαδί μπουφάν και φόρμα στους ίδιους τόνους, θυμίζοντάς μας πολύ το casual στιλ της μαμάς της, Katie.


https://www.instagram.com/p/CbHfU3eLk8_

Ο Tom Cruise διαψεύδει τις φήμες για εγκατάλειψη της κόρης του Suri

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Suri εθεάθη με παρόμοιο look να περπατά μόνη της στη Νέα Υόρκη. Και εκείνη την ημέρα ήταν χαλαρά ντυμένη, φορώντας μία καφέ φόρμα και ένα φαρδύ τζιν μπουφάν, αναδείκνυοντας το νεαρό της ηλικίας της και την μη επιτηδευμένη ομορφιά της.


https://www.instagram.com/p/CY4u-RzLvRT

Η αδυναμία της Katie Holmes στην έφηβη κόρη της

Όταν η Suri δε βγαίνει μόνη της ή με φίλους, συνηθίζει να περνά χρόνο με τη μαμά της, Katie Holmes. Μαμά και κόρη κάνουν πολύ συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αφού τους αρέσει να βγαίνουν μαζί για καφέ ή να πηγαίνουν για ψώνια, με τους φωτογράφους να μη χάνουν ευκαιρία να τις απαθανατίσουν. Είναι τόσο αξιολάτρευτο δίδυμο, άλλωστε! Αυτές οι αξέχαστες στιγμές αναδεικνύουν τον ισχυρό δεσμό που έχουν μεταξύ τους, ο οποίος ήταν εμφανής όλα αυτά τα χρόνια.

Αν και η Katie Holmes προστατεύει όσο περισσότερο μπορεί την κόρη της αλλά και την προσωπική της ζωή, υπάρχουν φορές που έχει θελήσει να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram γλυκές αναρτήσεις με το mini-me της Ένα από τα πιο πρόσφατα στιγμιότυπα περιελάμβανε μία αφιέρωση με αφορμή τα 15α γενέθλια της έφηβης κόρης της, τα οποία γιόρτασε στις 18 Απριλίου του 2021.


https://www.instagram.com/p/CN12CkbnTjZ

«Χρόνια πολλά γλυκιά μου! Σε αγαπώ!!!!!!!! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινες 15!», έγραψε η τρυφερή μανούλα στη λεζάντα του post.

Οι αναρτήσεις της Katie Holmes για την κόρη της είναι σπάνιες, καθώς όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή της τον Απρίλιο του 2021, προσπαθεί να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Ο μεγαλύτερος στόχος μου ήταν πάντα να καλλιεργήσω τον χαρακτήρα της, να βεβαιωθώ ότι είναι 100% ο εαυτός της, δυνατή, σίγουρη και ικανή. Και να το ξέρω. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί με ισχυρή προσωπικότητα», είπε η ηθοποιός στο InStyle για την κόρη της.

Ο γάμος με τον Tom Cruise, ο ερχομός του παιδιού και το ξαφνικό διαζύγιο

Το 2005 γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ο Tom Cruise και η Katie Holmes, με τον γάμο τους να μην αργεί να έρθει. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε έναν χρόνο αργότερα, συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου του 2006, και 7 μήνες μετά τον ερχομό της κόρης τους, Suri. Η Suri ήταν το πρώτο παιδί για την Katie και το τρίτο για τον Tom, ο οποίος είχε ήδη δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Nicole Kidman.



Κι ενώ ο Tom Cruise όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν διατυμπάνιζε πόσο ευτυχισμένος ήταν στο πλευρό της Katie Holmes, εκείνη στις 29 Ιουνίου του 2012 κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, την ώρα που ο ηθοποιός βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Έκτοτε, ο star δεν έχει δει καθόλου την κόρη τους και όλοι πιστεύουν ότι δε δίνει... δεκάρα για το παιδί του.

Ωστόσο, ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερε πρόσφατα ότι, μπορεί μεν ο Tom Cruise να έχει χρόνια να δει τη μικρή Suri, όμως μιλάει μαζί της συχνά στο τηλέφωνο. «Ο Tom πιστεύει ότι πρέπει να δουλεύεται η σχέση. Ο ίδιος λέει ότι τα έχει πάει πολύ καλά σε αυτό και της λέει υπέροχες ιστορίες», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η πηγή από το περιβάλλον του Cruise.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Katie Holmes απαθανατίζεται με την κόρη της, η Suri είναι σωσίας της

Είναι η Katie Holmes ή η Suri Cruise; Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου