Γη της ελιάς: Η σκηνή Μαρίνας- Μάνου στη φυλακή συγκίνησε το Twitter και το κοινό τους θέλει μαζί

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η σκηνή Μαρίνας- Μάνου στη φυλακή συγκίνησε το Twitter και το κοινό τους θέλει μαζί

Η συνάντηση της Μαρίνας και του Μάνου στο κρατητήριο έκανε το κοινό στο Twitter να... κλάψει με μαύρο δάκρυ! 

Η Μαρίνα και ο Μάνος έχουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους και έχουν αναδειχθεί στο αγαπημένο ζευγάρι των τηλεθεατών, στη Γη της ελιάς. Όπως φαίνεται, οι δυσκολίες αντί να τους απομακρύνουν, τους φέρνουν ακόμα πιο κοντά και ο Μάνος στηρίζει τη Μαρίνα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή όσο κανείς άλλος.

Η σκηνή που ο Μάνος πήγε να συναντήσει τη Μαρίνα στο κρατητήριο, αλλά και ο τρόπος και η στάση με την οποία την αντιμετώπισε, έκανε το κοινό στο Twitter να τον χειροκροτήσει και να ζητάει απεγνωσμένα από τον Ανδρέα Γεωργίου και τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου να τους κάνουν ξανά ζευγάρι! Αυτό είναι κάτι που θα συμβεί, αφού οι δυο τους είναι φανερό ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον. Ο Μάνος, άλλωστε, παραδέχτηκε στο χθεσινό επεισόδιο (15/3) ότι η Μαρίνα είναι η γυναίκα της ζωής του και δε θα την ξεπεράσει ποτέ.

Γη της ελιάς: Η επανένωση Βασιλικής - Αρετής δίχασε το Twitter

Ο Μάνος σε άθλια ψυχολογική κατάσταση

Ο Μάνος είναι διαλυμένος από την παραμονή της Μαρίνας στο κρατητήριο και δεν μπορεί να αποδεχτεί με τίποτα το γεγονός ότι η γυναίκα της ζωής του περνά αυτό το μαρτύριο. Προσπαθεί να φανεί δυνατός, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Ισίδωρος με την Ιουλία στέκονται δίπλα του και ανησυχούν για εκείνον, ενώ ο ίδιος παραδέχεται πως αν είχαν βιάσει τη Μαρίνα, θα τους σκότωνε με τα ίδια του τα χέρια.



Την ίδια ώρα, οι φίλες της Μαρίνας προσπαθούν να τη βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο. Μυρτάλη, Βασιλική και Ευτυχία παλεύουν να κρατήσουν το ανθοπωλείο «ζωντανό» ώστε να μπορούν να βοηθούν οικονομικά τη Μαρίνα, η οποία έχει ανάγκη τα χρήματα.

Η Εύα ήρθε για να μείνει!

Η Άννα γνωρίζει την Εύα και ενθουσιάζεται που είναι συγγενής με μια τόσο δυναμική γυναίκα, ενώ η Εύα ψάχνει για μόνιμο κατάλυμα στη Μάνη, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με την ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει. Αγνοεί, ωστόσο, πως η Αρετή καιροφυλαχτεί και αναζητά παντού τη γυναίκα που είδε μαζί με τον Στάθη έξω από τον φούρνο.



Οι δύο γυναίκες θα γνωριστούν τυχαία όταν η Εύα πάει στο μαγαζί της Αρετής να ψωνίσει, αγνοώντας ότι είναι η γυναίκα του Στάθη, αλλά και η Αρετή αγνοώντας ότι είναι η ερωμένη του! Οι δυο τους θα πιάσουν μία φιλική συζήτηση και η Εύα θα πάει όλο χαρά στον Στάθη να του πει για τη νέα γνωριμία που έκανε. Μόλις εκείνος καταλάβει ότι πρόκειται για την Αρετή, θα της απαγορεύσει να ξαναπάει στο μαγαζί της.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για την επική σκηνή Μάνου- Μαρίνας στη φυλακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Μαρίνα μπαίνει στη φυλακή αλλά το Twitter την «χειροκρότησε» για την ερμηνεία της

Γη της ελιάς: Αρετή και Στέφανος λυγίζουν και αγκαλιάζουν τη Βασιλική και το μωράκι της