Kylie Jenner: Οι δύσκολες στιγμές που περνά μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Ιωάννα Τζανή
Kylie Jenner: Οι δύσκολες στιγμές που περνά μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Το ενθαρρυντικό μήνυμα της Kylie Jenner προς τις νέες μανούλες.

Η Kylie Jenner γέννησε πριν από 6 εβδομάδες το δεύτερο παιδάκι της, στο οποίο εκείνη και ο σύντροφός της Travis Scott θα δώσουν το όνομα Wolf Webster.

Η διάσημη star θέλησε να μιλήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά τον δεύτερο τοκετό, τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο.

Η Kylie Jenner έχει την καλύτερη νταντά για τον γιο της - Η Stormi το παίζει μεγάλη αδελφή

Η δεύτερη γέννα ήταν δύσκολη για την Kylie Jenner

«Είναι πολύ δύσκολο. Αυτή η εμπειρία για εμένα προσωπικά ήταν λίγο πιο δύσκολη από ό,τι με την κόρη μου», ανέφερε αρχικά η 24χρονη, με την ίδια να παραδέχεται ότι η περίοδος μετά τη γέννηση του γιου της ήταν δύσκολη για εκείνη «ψυχικά, σωματικά και πνευματικά».

kyliejenner 273525899 156624473378576 7535159644187151017 n

Η Kylie Jenner θέλησε να μιλήσει για τους αγώνες που δίνει μετά τη δεύτερη γέννα, καθώς θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει τις μανούλες που δυσκολεύονται να επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή να καταλάβουν πως δεν είναι μόνες και να πάρουν κουράγιο από εκείνη.

«Δεν ήταν εύκολο ούτε για μένα», επανέλαβε, συμπληρώνοντας: «Ήταν δύσκολο, και ήθελα απλώς να το πω αυτό».

Το ενθαρρυντικό μήνυμα της Kylie Jenner

Η επιχειρηματίας δημοσίευσε, επίσης, μία φωτογραφία από το γυμναστήριο, επισημαίνοντας ότι «δεν πίστευε καν» ότι θα κατάφερνε να βγάλει εις πέρας την προπόνησή της, «αλλά είμαι εδώ και νιώθω καλύτερα», πρόσθεσε προτού ενθαρρύνει τις άλλες μαμάδες να κάνουν το ίδιο. «Λοιπόν, μπορείς να το κάνεις κι εσύ!», είπε.



Η star των «Kardashians» ολοκλήρωσε το ενθαρρυντικό μήνυμά της λέγοντας: «Είναι φυσιολογικό να μη νιώθεις καλά, αλλά πρέπει να σταματήσουμε να ασκούμε πίεση στους εαυτούς μας και να επιστρέψουμε στη ζωή μας μετά τη γέννα, όχι μόνο σωματικά αλλά και διανοητικά».

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδάκι, Stormi Webster, την 1η Φεβρουάριο του 2018, μετά από μία εγκυμοσύνη που η 24χρονη κράτησε μυστική μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Στις 2 Φεβρουαρίου του 2022 ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους Wolf, ολοκληρώνοντας την ευτυχία του ερωτευμένου ζευγαριού, που μετρά ήδη 5 χρόνια σχέσης.



Η Kylie Jenner ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός της γέννησης του γιου της μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, αποκαλύπτοντας την ημερομηνία γέννησης του δεύτερου παιδιού της λίγες μέρες αργότερα, αλλά και το φύλο του βάζοντας στο caption μια μπλε καρδιά.

Πηγή φωτογραφιών: kyliejenner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kylie Jenner αποκάλυψε το όνομα του παιδιού της και όλοι «τρέχουν» να...λύσουν τον γρίφο

Η Kylie Jenner έγινε μαμά για δεύτερη φορά: Η τρυφερή φωτογραφία με τη Stormi και τον γιο της