Η Kylie Jenner αποκάλυψε το όνομα του παιδιού της και όλοι «τρέχουν» να...λύσουν τον γρίφο

Κατερίνα Μπούσιου
Η Kylie Jenner αποκάλυψε το όνομα του παιδιού της και όλοι «τρέχουν» να...λύσουν τον γρίφο

Μα τι σημαίνει το Wolf Webster; Η Kylie Jenner αποκάλυψε το όνομα του νεογέννητου γιου της και δημιούργησε απορίες. 

Μία μέρα μετά τα γενέθλια της κόρης της Stormi, η Kylie Jenner γέννησε το δεύτερο παιδί της με τον Travis Scott. Από τις μπλε καρδούλες από μέλη της οικογένειάς της και φίλους, όλοι κατάλαβαν πως είχε γεννήσει αγοράκι, αλλά κανείς δεν υποψιαζόταν το όνομα που θα του έδινε. Σήμερα μας το αποκάλυψε και όλοι έτρεξαν να ανοίξουν λεξικά και άρχισαν να σερφάρουν αδιάκοπα στο internet για να λύσουν το μυστήριο.



Να μας ζήσει ο Wolf Webster

Με ένα λιτό story στο Instagram, η Kylie Jenner έγραψε μόνο το όνομα Wolf Webster βάζοντας δίπλα μία καρδούλα και μας αποκάλυψε το όνομα του γιου της. Και εδώ ξεκίνησε ο αγώνας για να ανακαλύψουν δημοσιογράφοι και followers την ετυμολογία και την ιδιαίτερη σημασια του. Τις προηγούμενες ημέρες, αρκετοί είχαν υποθέσει πως το όνομά του θα είχε σχέση με το Angel. Η μαμά Kardashian Kris Jenner είχε γράψει κάτω από την ανάρτησή της κόρης της, για την γέννηση του εγγονού της το «Angel Pie», ενώ η ετεροθαλής αδελφή της Kim Kardashian, είχε αφήσει ένα emoji που έδειχνε ένα αγγελάκι. Ακόμη και κολλητές της φίλες συνέχιζαν να γράφουν στα σχόλιά τους για το καλωσόρισμα του μικρού, το baby angel.

kylie babyname copy

Tελικά όλοι διαψεύστηκαν και το νέο όνομα είναι εντελώς διαφορετικό από ότι αναμενόταν. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail που έκανε μεγάλη έρευνα σε ειδικούς καταλόγους με τοπωνύμια και άλλα αρχεία (γιατί αρκετοί υπέθεσαν πως μπορεί να είναι ένα μέρος που πήγε ταξίδι το ζευγάρι και να εμπνεύστηκε) δεν είναι ένα τυχαίο όνομα. Έχει μάλιστα γερμανικές ρίζες και είναι ένας χαρακτηρισμός που σημαίνει ο «Ταξιδιάρης Λύκος».


https://www.instagram.com/p/CZ2W5pePQEr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε πως μπορεί να φωνάζουν τον μικρό στο σχολείο του οι συμμαθητές του όταν μεγαλώσει, αν και το όνομα Wolf δεν είναι και εντελώς άγνωστο στην Αμερική, αν και σπάνιο. Με πιο διάσημο μέχρι στιγμής τον παρουσιαστή ειδήσεων και πολιτικό σχολιαστή του CNN, Wolf Blitzer.

Να τους ζήσει λοιπόν ο Wolf Webster!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kylie Jenner και Travis Scott επέλεξαν όνομα για τον γιο τους - Ο λόγος που δεν το ανακοινώνουν

Η Kylie Jenner έγινε μαμά για δεύτερη φορά: Η τρυφερή φωτογραφία με τη Stormi και τον γιο της

H Kylie Jenner αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower που οργάνωσε