Η Kylie Jenner έχει την καλύτερη νταντά για τον γιο της - Η Stormi το παίζει μεγάλη αδελφή

Μαρία Ροδίτη
Η Kylie Jenner έχει την καλύτερη νταντά για τον γιο της - Η Stormi το παίζει μεγάλη αδελφή

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, τον γιο τους Wolf, στις 2 Φεβρουαρίου.

Πριν δύο εβδομάδες η Kylie Jenner έγινε μαμά για δεύτερη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, Wolf, καρπό του έρωτά της με τον Travis Scott. Και ενώ όλοι θα περίμεναν ότι η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, η 4χρονη Stormi, ίσως να ζήλευε λίγο τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια- όπως συμβαίνει συνήθως με τα μεγαλύτερα παιδιά- τελικά… μόνο ευχάριστα είναι τα νέα για όλους.

Η Stormi όχι απλά έχει καλή συμπεριφορά απέναντι στο νεογέννητο, αλλά το παίζει και… μεγάλη αδελφή. Βοηθά και με το παραπάνω τη μαμά της να φροντίσει το αδελφάκι της.

kyliejenner

Η Kylie Jenner αποκάλυψε το όνομα του παιδιού της και όλοι «τρέχουν» να...λύσουν τον γρίφο

Η Stormi χαλί… να την πατήσεις για τον αδερφό της

Η Stormi λατρεύει τον νέο της ρόλο ως μεγάλη αδελφή και τον έχει πάρει, μάλιστα, στα σοβαρά. Από τη στιγμή που η Kylie έφερε στον κόσμο τον Wolf, η 4χρονη Stormi «βοηθά τη μαμά της να φροντίσει τον αδελφό της», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας στο People.



Και προσθέτει η πηγή: «Είναι η πιο χαριτωμένη μεγάλη αδερφή. Τα πάει καλά και είναι πολύ ευγενική με το αδελφάκι της».

Η ανακοίνωση του ερχομού του Wolf

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott καλωσόρισαν τον γιο τους στις 2 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, η Kylie Jenner- με ανάρτησή της στο Instagram – αποκάλυψε την ημερομηνία γέννησης του δεύτερου παιδιού της λίγες μέρες αργότερα, αλλά και το φύλο του βάζοντας στο caption μια μπλε καρδιά.

jenner mwro

Σε Instagram story η star αποκάλυψε ότι το όνομα που θα πάρει ο γιος της θα είναι Wolf με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού να αναφέρει ότι επρόκειτο για κοινή απόφαση του Travis και της Kylie, αλλά επειδή ήθελαν να είναι σίγουροι ότι τους αρέσει το όνομα, το κράτησαν κρυφό για λίγες μέρες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ