Η Kylie Jenner έγινε μαμά για δεύτερη φορά: Η τρυφερή φωτογραφία με τη Stormi και τον γιο της

Πατούλια Κατερίνα
Η Kylie Jenner έγινε μαμά για δεύτερη φορά: Η τρυφερή φωτογραφία με τη Stormi και τον γιο της

Η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τέσσερα χρόνια και μια ημέρα μετά τον ερχομό της κόρης της Stormi.

H Kylie Jenner γέννησε και είναι επίσημα πια μαμά δύο υπέροχων παιδιών τα οποία και θα γιορτάζουν τα γενέθλιά τους με μία ημέρα διαφορά.

H 24χρονη Kylie αποκάλυψε η ίδια τα νέα της γέννησης του δεύτερου παιδιού της, καρπό της σχέσης της με τον ράπερ Travis Scott, με τον οποίο απέκτησε πριν τέσσερα χρόνια και την κόρη της Stormi.

Μαμά για δεύτερη φορά η Kylie

kylie paidi

Το δεύτερο παιδί της Kylie, όπως η ίδια επιβεβαίωσε με το post της, γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 2022 και έφερε τεράστια χαρά στη μητέρα του και σε ολόκληρη την οικογένειά της.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία της ανακοίνωσης που μέσα σε τρεις ώρες δημοσίευσης κέρδισε περισσότερα από 10 εκατομμύρια likes, βλέπουμε το χέρι του νεογέννητου το οποίο φαίνεται πως κρατάει η πρωτότοκη κόρη της Kylie και του Scott.

Το φύλο του μωρού:

Χωρίς να έχει ακόμα ανακοινώσει το φύλο του μωρού που απέκτησε, η Kylie συνόδευσε την δημοσίευσή της στο Instagram με την ημερομηνία γέννησης του μωρού και μια μπλε καρδιές ενώ με μπλε καρδιές έντυσαν τα σχόλιά τους τόσο οι υπόλοιπες αδερφές Kardashian όσο και ο πατέρας των παιδιών της Jenner αφήνοντας να εννοηθεί πως το δεύτερο παιδί της εκατομμυριούχου είναι αγοράκι.

Τελικά, ο εκπόσωπος της Kylie επιβεβαίωσε στο People Αμερικής πως η 24χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

H Kylie Jenner αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower που οργάνωσε



Το μωρό ήρθε τέσσερα χρόνια μετά τον ερχομό της Stormi, την εγκυμοσύνη στην οποία η 20χρονη τότε Jenner κατάφερε να κρατήσει μυστική μέχρι και τη γέννηση της μικρή.

Τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης

Η Page Six ήταν η πρώτη που επιβεβαίωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη τον Αύγουστο του 2021 ενώ η ίδια η Jenner επιβεβαίωσε τα νέα με ένα βίντεο με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram τον Σεπτέμβριο του 2021. Η Kylie έχει έτσι κι αλλιώς δηλώσει πως θα ήθελε στη ζωή της να αποκτήσει πολλά παιδιά αλλά είχε τονίσει επιπρόσθετα πως η εγκυμοσύνη δεν είναι αστείο αλλά κάτι σοβαρό και δύσκολο.

Από την άλλη, ο ερχομός του δεύτερου παιδιού, βρίσκει τον σύντροφο της Jenner, τον 30χρονο Travis Scott εν μέσω δικαστικής διαμάχης, μετά την συναυλία του στο Astroworld Festival τον περασμένο Νοέμβριο που κόστισε τη ζωή σε δέκα θαυμαστές του ράπερ οι οποίοι ποδοπατήθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kylie Jenner σπάει όλα τα ρεκόρ! Η νέα της πρωτιά έρχεται μέσω Instagram

Ο αδερφός της Kylie Jenner έμαθε για την εγκυμοσύνη της από το Instagram