Survivor: H Κάτια αποχώρησε αλλά το Twitter «τα έβαλε» με τη Βρισηίδα και τον Άρη

Νατάσσα Σχοινά
Survivor: H Κάτια αποχώρησε αλλά το Twitter «τα έβαλε» με τη Βρισηίδα και τον Άρη

Η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο προκάλεσε κλάματα και οδυρμούς καθώς και αρκετά σχόλια στο Twitter.

Τα spoilers τελικά επιβεβαιώθηκαν. Για μέρες, τώρα, κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι η Κάτια Ταραμπάνκο θα ήταν η επόμενη παίκτρια που θα άφηνε το Survivor, όμως, κανείς δεν το πίστευε ιδιαίτερα λόγω της δημοφιλίας που έχει το όνομά της. Το χτεσινό (16/3) επεισόδιο έδειξε στο μοντέλο της πόρτα της εξόδου.

Η στιγμή της ανακοίνωσης της αποχώρησης ήταν δύσκολη. Η Βρισηίδα, με το που άκουσε το όνομα της φίλης της, ξέσπασε σε κλάματα, δίχως να μπορεί να πιστέψει πως η κολλητή της ήταν αυτή που έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Οι χρήστες στο Twitter, ωστόσο, άρχισαν να την κατακρίνουν. Ο λόγος; Το μέγεθος του οδυρμού αλλά και το γεγονός ότι κάποιοι ισχυρίζονται πως δεν παρατήρησαν δάκρυα στα μάτια της.



Ο λόγος της Κάτιας κατά την αποχώρηση

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Κάτια είναι αυτή που τελικά αποχωρεί από το παιχνίδι, το μοντέλο πήρε τον λόγο για να κλείσει τον κύκλο της στο παιχνίδι.

«Ένας κύκλος μόλις έκλεισε. Περίεργο το συναίσθημα. Κλιμακωτά ήρθε. Χτύπαγε ένα καμπανάκι μέσα η αλήθεια είναι, έδεσε και το αγώνισμα το σημερινό, πήρα τη ρεβάνς μου την ωραία. Παιδιά, νιώθω γαλήνη, την πιο ωραία γαλήνη που έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Λυπάμαι που φεύγω. Ήθελα να φάω λίγο χώμα ακόμη. Ήθελα να νικήσω μία φορά την Ασημινάρα εκεί. Καλό κουράγιο σε όλους. Θα σας βλέπω από τον καναπέ που θα τρώω. Ζητάω συγγνώμη για αυτό. Και τα λέμε όλοι Γαλατσάρα. Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να είμαι ξανά εδώ. Το εκτιμώ. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται και όλα είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά.



Η κατηγορία για τον Άρη

Τη στιγμή που τα κορίτσια -Κάτια, Βρισηίδα, Ευρυδίκη- ήταν αγκαλιασμένα και αποχαιρετούσαν την Κάτια, το πλάνο έδειξε τον Άρη Σοϊλέδη να γέρνει μπροστά από τον πάγκο των Κόκκινων, να κοιτάει τους Μπλε και να γελάει. Κάποιοι, λοιπόν, στο Twitter ερμήνευσαν τη συγκεκριμένη σκηνή ως «προδοσία» του παίκτη προς την ομάδα του.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια που έγιναν για τη Βρισηίδα και τον Άρη στο χτεσινό επεισόδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το story του Κωνσταντίνου Βασάλου για το αν θα αποχωρήσει η Κάτια από το Survivor

Survivor: O Τζον έστειλε μήνυμα στη Μυριέλλα αλλά το Twitter «φώναζε» τον Κατσαούνη

Τεό Κωνσταντόπουλος: Αυτός είναι ο άντρας που περιμένει την Κάτια Ταραμπάνκο μετά το Survivor