Το story του Κωνσταντίνου Βασάλου για το αν θα αποχωρήσει η Κάτια από το Survivor

Πατούλια Κατερίνα
Το story του Κωνσταντίνου Βασάλου για το αν θα αποχωρήσει η Κάτια από το Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο, Σπύρος Μαρτίκας, Tζο Μαριδάκη και Βρισηίδα Ανδριώτου είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. 

Το χτεσινό συμβούλιο του Survivor, κατέληξε στους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.

Η Ναυσικά έδωσε την Κάτια

Μετά την ήττα των Διάσημων στο αγώνισμα, η Ναυσικά ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και να έχει την ευκαιρία να πει το όνομα του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση από την ομάδα της.
Από την κάλπη των Διάσημων προέκυψε το όνομα της Βρισηίδας Ανδριώτου παρότι λίγο νωρίτερα η παίκτρια είχε έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Τάκη Καραγκούνια.

Survivor: Το «Βρισηίδα VS Τάκης» θυμίζει όλες τις φορές που δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις στην παρέα



Δικαιολογώντας την απόφασή της να δώσει ως υποψήφια την Κάτια Ταραμπάνκο, η Ναυσικά είπε χαρακτηριστικά
«Έχω πει πολλές φορές ότι η απόφασή μου είναι εν μέρει αγωνιστική αλλά και με ποιους έχω δεθεί και ποιους αγαπάω. Δεν θα πειράξω τους άντρες… Θα σκεφτώ όπως η Ασημίνα, με κάποια άτομα έχουμε φάει μαζί ένα κομματάκι καρύδα, είμαστε από την πρώτη μέρα μαζί, έχουμε σταθεί στη βροχή όρθιοι δύο ώρες, έχουμε κάνει τα πάντα μαζί και θα ένιωθα άσχημα σε περίπτωση που τα ψήφιζα, οπότε η ψήφος μου πηγαίνει στην Κάτια», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στον Γιώργο Λιανό.

H αντίδραση της Κάτιας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της προς αποχώρηση

«Όπως κοιτάει κάθε μαχητής και κάθε διάσημος το έπαθλο φαγητού κάθε φορά, έτσι κι εγώ δεν έχω χορτάσει κανένα έπαθλο, ούτε το χώμα, ούτε τη θάλασσα, θέλω να παραμείνω εδώ, να αγωνίζομαι με την ομάδα μου και αν αυτός ο κύκλος είναι τόσο σύντομος και πρέπει να κλείσει, ας κλείσει. Δεν θα ήθελα να κλείσει και θέλω να πιστεύω πως αρέσω στον κόσμο εκεί έξω και θα με κρατήσει στο Survivor», είπε η Κάτια χαρακτηριστικά.



Το poll του Βασάλου στο Instagram και η πρόβλεψη για την Κάτια

KATIA copy

Ένα spoiler από λογαριασμό που ασχολείται με το Survivor στο Instagram, άναψε φωτιές στους fans της Κάτιας Ταραμπάνκο. Σε αυτό, υποστηρίζεται πως η παίκτρια που τελικά αποχωρεί είναι η πάλαι ποτέ νικήτρια του GNTM και παίκτρια του Survivor, τόσο φέτος όσο και πέρσι.

Σύμφωνα πάντως με το poll του Κωνσταντίνου Βασάλου, του παίκτη του Survivor 2019, η Κάτια στους δικούς του Survivor fans, παραμένει η πρώτη υποψήφια που θα κρατήσει τη θέση της στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

storyvasalou

O Tριαντάφυλλος εξηγεί πώς ψηφίζει το κοινό στο Survivor

Τα καρφιά του Τριαντάφυλλου για τους παίκτες που ο κόσμος βλέπει και ανάλογα τους ψηφίζει ή τους κρατά στο παιχνίδι.
Μόλις χτες, ο Τριαντάφυλλος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μιλώντας για το περσινό Survivor, εξήγησε πως ο κόσμος βλέπει και ανάλογα αντιδρά στις ψηφοφορίες.



«Με όλα τα παιδιά έχω μιλήσει και μιλώ γενικά. Με αυτόν που δεν έχω μιλήσει και να είναι καλά το παιδί και δεν θέλω να έχω και πολλά είναι ο Κόρο. Όταν βγήκα, διάβαζα ότι ήταν και φαβορί κιόλας για να το πάρει, πρώτος μέσα στην πεντάδα. Μετά το σκηνικό που έγινε με εμένα και το φαγητό, από πρώτος έγινε αυτοκαταστροφικός και πήγε τελευταίος. Βλέπεις λοιπόν; Έτσι είναι αυτά. Είδες ο κόσμος; Τα βλέπει όλα κι είναι καταγεγραμμένα και πετσοκόβει και πυροβολεί», είπε όλο νόημα στο τέλος και ίσως αυτή η οπτική να μας δώσει και μια πρόβλεψη για τον παίκτη που θα αποχωρήσει αύριο από το ριάλιτι επιβίωσης.

Πάντως το κοινό, δεν τα έβαψε μαύρα με τις φήμες περί αποχώρησης της Κάτιας, τουναντίον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η συνομιλία Μυριέλλας με Τζον δίχασε το Twitter - Πραγματικότητα ή ρεσιτάλ υποκριτικής;

Survivor: Από την Κάτια μάθαμε γιατί η Μυριέλλα θέλει να μείνει ως το πάρτι της ένωσης

Survivor: Ο Σάββας Κάλφας έφυγε αλλά η παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα έκανε έξαλλο το κοινό