Survivor: O Τζον έστειλε μήνυμα στη Μυριέλλα αλλά το Twitter «φώναζε» τον Κατσαούνη

Survivor: O Τζον έστειλε μήνυμα στη Μυριέλλα αλλά το Twitter «φώναζε» τον Κατσαούνη

Η αποκάλυψη για τη συγκατοίκηση και τα σχόλια του κοινού.

Έπαθλο επικοινωνίας χτες (15/3) για τους Κόκκινους στο Survivor και όλοι οι παίκτες δέχτηκαν τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων. Φίλοι επικοινώνησαν για να στηρίξουν τα «αδέρφια» τους, σύντροφοι έστειλαν την αγάπη τους στους/στις καλούς/καλές τους και, κάπως έτσι, το παιχνίδι πήρε μία γεύση του «κανονικού» κόσμου εκτός ριάλιτι.

Για τη Μυριέλλα Κουρεντή εμφανίστηκε ο πολυσυζητημένος Τζον. Ο άνθρωπος που πολλοί έχουν αναφέρει, ειδικά σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Κατσαούνη. Αν θυμάσαι, στις αρχές του παιχνιδιού, αρκετοί μιλούσαν περί ειδυλλίου μεταξύ της Μυριέλλας και του παίκτη της Μπλε ομάδας, το οποίο στη συνέχεια συνοδεύτηκε με διάφορα παρατράγουδα, όταν συνειδητοποίησε ο «Τσακατσούκας» πως υπάρχει ο John.



Το μήνυμα του Τζον στη Μυριέλλα

Αφότου τελείωσε το δικό της μήνυμα η φίλη της Μυριέλλας, Ιωάννας, το βίντεο του John άρχισε να παίζει στην οθόνη. Η ηθοποιός τον κοιτούσε γλυκά και με φανερά τα συναισθήματα που νιώθει για εκείνον.

«Μυριελλάκι μου, σου πήρα τον αγαπημένο σου καφέ και ήρθα εδώ για να σου δώσω έμπνευση και δύναμη για να συνεχίσεις. Μου λείπει πάρα πολύ ο τίτλος από το πρώτο μας τραγούδι όπως και εσύ και η ρουτίνα μας. Ελπίζω να σε δω σύντομα. Ίσως όχι τόσο σύντομα για να το ζήσεις. Μυριέλλα and John», της είπε ο John.

https://www.instagram.com/p/CXjm-ENINv8

Τότε, η Μυριέλλα άρχισε να εξηγεί στην ομάδα της ποια είναι τα τοπία που είδαν πίσω από τον Τζον, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, τα σχέδια για συγκατοίκηση.

«Παιδιά, έχουμε δύο σποτάκια. Το ένα είναι προς τα μέρη του, προς την Αγία Παρασκευή, και το άλλο είναι Υμηττό, στην Άνω Γλυφάδα. Εμένα ο John είναι ο άνθρωπος που θα με νανουρίσει παίζοντάς μου μελωδίες. Όταν με πιάνει πανικός και δεν μπορώ να λειτουργήσω γιατί έχω πάρα πολλά πράγματα να κάνω, θα μου πει ‘Μην πάρεις το αμάξι. Θα έρθω εγώ να σε πάω σε όλα τα πράγματα που έχεις να κάνεις’. Παιδιά, θέλω να βγω από το παιχνίδι, να μας αξιώσει ο Θεός να πιάσουμε ένα σπίτι μαζί και να γράφουμε μουσική από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτό έχουμε πει», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.



Πολλοί από τους χρήστες του Twitter, ωστόσο, που είχαν δει τα όσα συνέβησαν με τον Κατσαούνη, άρχισαν να διακωμωδούν το σκηνικό. Άλλοι βαρέθηκαν και κάποιοι εστίασαν στο πόσο γλυκιά είναι η Μυριέλλα όταν χαμογελάει.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Από την Κάτια μάθαμε γιατί η Μυριέλλα θέλει να μείνει ως το πάρτι της ένωσης

Survivor: Το «Βρισηίδα VS Τάκης» θυμίζει όλες τις φορές που δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις στην παρέα

Τεό Κωνσταντόπουλος: Αυτός είναι ο άντρας που περιμένει την Κάτια Ταραμπάνκο μετά το Survivor