Μετανιωμένος ο Tristan Thompson- Το αινιγματικό μήνυμα στο Instagram

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μετανιωμένος ο Tristan Thompson- Το αινιγματικό μήνυμα στο Instagram

Ο μπασκετμπολίστας μοιράστηκε μερικές σκέψεις με τους εκατομμύρια followers του.

Το σκάνδαλο με το παιδί του Tristan Thompson και της προπονήτριας Maralee Nichols ανέμενεται να συζητηθεί στο επερχόμενο reality των Kardashians «Ηulu» με τους fans να ανυπομονούν να ακούσουν όλα όσα έχει να πει η Khloe. Την ίδια ώρα ο διάσημος μπασκετμπολίστας φέρεται να είναι μετανιωμένος για όλα όσα έγιναν, με το νέο του Instagram-story να σχολιάζεται έντονα από τον Τύπο.

Το αινιγματικό μήνυμα του Tristan Thompson

tristan quote

Ο Tristan Thompson έκανε δυναμικό comeback στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να μοιραστεί τα συναισθήματά του ποστάροντας ένα quote. «Άφησε το παρελθόν να σε καθοδηγήσει αντί να σε κάνει να νιώθεις ένοχος», δημοσίευσε ο 31χρονος μπασκετμπολίστας σε Instagram-story.

«Αφήστε το μέλλον να σας ενθουσιάσει αντί να σας κάνει να αισθάνεστε άγχος. Αφήστε το παρόν να είναι ένα δώρο για να νιώσετε ζωντανός και όχι μια κατάρα που σας κάνει να ζείτε στο παρελθόν ή στο μέλλον», συμπλήρωσε.

Η απιστία του Tristan και η στάση της Khloe

https://www.instagram.com/p/CN3s0fvh1lO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν είναι διασκεδαστικό να μιλάς για κάτι τέτοιο. Αλλά είναι μέρος του ταξιδιού μου στη ζωή, οπότε θα το δούμε στην εκπομπή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Khloe Kardashian.

Αν και ο 30χρονος μπασκετμολίστας είχε αρχικά αρνηθεί ότι το μωρό είναι δικό του, αναθεώρησε μετά το τετσ πατρότητας και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Khloe Kardashian.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας». «Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια», είχε δηλώσει ο Thompson.

khloe kardashian

Η Khloe Kardashian είναι ευτυχισμένη μετά τον χωρισμό από τον Tristan: Ο μόνος λόγος που χαμογελάει

Πηγή κεντρικής: realtristan13



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: