Η αντίδραση του μπαμπά της Κατερίνας Καινούργιου κάθε φορά που χωρίζει η κόρη του

Πατούλια Κατερίνα
Η αντίδραση του μπαμπά της Κατερίνας Καινούργιου κάθε φορά που χωρίζει η κόρη του

Το σχόλιο του μπαμπά της Κατερίνας Καινούργιου, είναι το σχόλιο που κάνει κάθε μπαμπάς για την κόρη του. 

H Κατερίνα Καινούργιου συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή στον αέρα της εκπομπής της και να αυτοτρολάρεται συχνά – πυκνά. Το τελευταίο διάστημα και μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσακρίδη, η Καινούργιου έχει μιλήσει πολλές φορές για την κατάσταση στα προσωπικά της ενώ δεν διστάζει να αναφέρεται και στην αντίδραση του μπαμπά της στους χωρισμούς της.

Η αντίδραση του Δημήτρη Καινούργιου στους χωρισμούς της κόρης του

Έτσι και αυτή τη φορά, η Κατερίνα εξήγησε τι ακριβώς της λέει ο μπαμπάς της Δημήτρης, κάθε φορά που την βλέπει στεναχωρημένη μετά από έναν χωρισμό:

«Μου θυμίζουν τον πατέρα μου, κάθε φορά που πέφτω στα πατώματα, με φωνάζει και μου λέει, εσύ γι’ αυτόν. Σου εύχομαι να βρεις κάποιον σαν τον πατέρα σου», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

Ζητείται γαμπρός για την Κατερίνα Καινούργιου - Η πρόταση που της έκανε ο μπαμπάς τηςΤο αστείο περιστατικό με τον μπαμπά της Καινούργιου

Ο μπαμπάς της Κατερίνας αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα ένα προβλήμα υγείας και είχε αναγκαστεί να νοσηλευτεί. Η παρουσιάστρια χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση του μπαμπά της, μας είχε ενημερώσει για τον αστείο διάλογό τους, έχοντας ως καλεσμένους τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο και την σύζυγό του και μιλώντας φυσικά για σχέσεις:

«Μπήκε προηγουμένως στο δωμάτιο ένας γιατρός...κούκλος. Του λέω ρε μπαμπά μέσα στον πόνο σου κοιτάς το γιατρό; Και μου λέει: «Να τον ρωτήσουμε αν είναι ελεύθερος». Είναι υπέροχος ο μπαμπάς μου, αν και ταλαιπωρείται».

Το παράπονο για τις σχέσεις που της χρεώνουν

Στο παρελθόν, η Κατερίνα είχε εκφράσει και το παράπονό της, όχι ακριβώς για τα προξενιά που της κάνουν, αλλά για τους συντρόφους που της έχουν «χρεώσει» περιοδικά και εκπομπές: «Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου, να είναι φίλοι μου και να μου τους χρεώνουν, είναι πολύ κρίμα. Θεωρούν ότι επειδή είμαι ελεύθερη, ας το χρεώσουμε στην Κατερίνα. Και αυτό δεν είναι σωστό, είναι πολύ κρίμα. Θεωρώ όμως ότι αν θέλεις κάτι να προφυλάξεις μπορείς να το κάνεις. Και επειδή την έχω πατήσει αρκετές φορές στην ζωή μου, έχω πάρει μία απόφαση. Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για την προσωπική μου ζωή, γιατί θέλω να την προφυλάξω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων: Το story στο Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κρύβει τη μελαγχολία της στο Instagram μετά τον χωρισμό

Κατερίνα Καινούργιου: Η κίνηση που θέλει να κάνει μόλις μείνει έγκυος

DPG Network