Η απλή, καθημερινή συνήθεια που δίνει ευτυχία και γαλήνη στην Αθηνά Οικονομάκου

Η απλή, καθημερινή συνήθεια που δίνει ευτυχία και γαλήνη στην Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός μοιράστηκε τι είναι αυτό που απολαμβάνει να κάνει μέσα στη μέρα της.

Δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις αυτήν την περίοδο το θέμα της ανθρωπότητας. Πρώτα, είχαμε την πανδημία που κι αυτή μας φαινόταν σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας στην αρχή, αλλά, δύο χρόνια τώρα, θέλοντας και μη, τη συνηθίσαμε. Τώρα ήρθε άλλος ένας πόλεμος, αυτός στην Ουκρανία, που μοιράζει αναρίθμητες εικόνες φρίκης και θλίψης κάθε μέρα και κάνοντάς σε να αναρωτιέσαι για μία ακόμα φορά την κλισέ ερώτηση «Υπάρχει ελπίδα;».

Μέσα σε όλες αυτές τις εικόνες, ο καθένας που έχει την τύχει να μη συμβαίνουν αυτά στο δικό του σπίτι, προσπαθεί να δώσει ηρεμία στην ψυχή του στα πιο απλά καθημερινά πράγματα. Η Αθηνά Οικονομάκου, για παράδειγμα, μίλησε ακριβώς για αυτό το θέμα και αποκάλυψε τι είναι αυτό που τη βοηθά αυτές τις μέρες να γαληνεύει.



Η ευτυχία και η γαλήνη της Αθηνάς Οικονομάκου είναι τα παιδιά της

Η 36χρονη ηθοποιός έκανε μία σειρά από stories, με τη βοήθεια των οποίων μοιραζόταν με το κοινό πως ανυπομονεί να γυρίζει στο σπίτι της για να είναι με τα παιδιά της και να γαληνεύει. Έπειτα, κάλεσε τους followers να της πουν τι είναι αυτό που ηρεμεί τη δική τους την ψυχή.

«Αυτές τις μέρες, αυτό που με κάνει να γεμίζω ηρεμία, γαλήνη και ευτυχία είναι να γυρίζω σπίτι στα παιδάκια μου. Εσένα τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα, δηλαδή; Η βόλτα στη θάλασσα; Ένας καφές με την κολλητή ή τον κολλητό; Ένα φαγητό; Να κάτσεις σπίτι να κλειστείς μόνος σου; Να πας μία βόλτα τον σκύλο σου; Για πείτε, βρε παιδιά, να έχουμε μία εικόνα και να νιώσουμε λίγο καλύτερα», ακούγεται να λέει η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CaKh8vVtbsX

Τα παιδιά της Αθηνάς Οικονομάκου

Από το 2013, η Αθηνά Οικονομάκου είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο. Ο πολιτικός γάμος τους έγινε στις 18 Νοεμβρίου του 2017 στο Γύθειο και μερικούς μήνες μετά, στις 14 Μαρτίου του 2018, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Μάξιμος. Στις 6 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο. Η οικογένειά τους μεγάλωσε κι άλλο στις 9 Ιουνίου του 2021 με την άφιξη της κόρης τους, Σιέννα – Ηλέκτρα.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις φωτογραφίες των παιδιών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάλι χιόνια! Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Μάξιμο έπιασαν το φτυάρι και καθαρίζουν τον κήπο τους

Ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου γίνεται 4 ετών: Την ερώτηση που έκανε η ηθοποιός, την κάνει κάθε μαμά

To πάρτι- υπερπαραγωγή της Αθηνάς Οικονομάκου για τα γενέθλια του Μάξιμου