Ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου γίνεται 4 ετών: Την ερώτηση που έκανε η ηθοποιός, την κάνει κάθε μαμά

Πατούλια Κατερίνα
Ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου γίνεται 4 ετών: Την ερώτηση που έκανε η ηθοποιός, την κάνει κάθε μαμά
14 Μαρτίου 2018 και η Αθηνά Οικονομάκου γίνεται μαμά για πρώτη φορά. Fast Forward τέσσερα χρόνια μετά και η ηθοποιός είπε την ατάκα που λέει κάθε μαμά στα γενέθλια του παιδιού της. 

Μπορεί το πάρτι γενεθλίων γεμάτο με σούπερ ήρωες να έλαβε χώρα μόλις χτες, όμως σήμερα, η Αθηνά Οικονομάκου γιορτάζει και επίσημα πια, τα τέταρτα γενέθλια του γιου της Μάξιμου.

Πρώτη φορά μαμά:

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε γίνει μαμά για πρώτη φορά, στις 3.30 τα ξημερώματα της 14ης Μαρτίου 2018 και μία εβδομάδα ακριβώς μετά τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός είχε φροντίσει δύο ημέρες μετά τον δύσκολο όπως αποκάλυψε αργότερα τοκετό, να μοιραστεί και ένα βίντεο ευχαριστιών μέσα από το μαιευτήριο.




Τα τέταρτα γενέθλια του Μάξιμου

Ο πρωτότοκος γιος της Αθηνάς και του Φίλιππου Μιχόπουλου, απόλαυσε το απόγευμα της Κυριακής ένα πάρτι- υπερπαραγωγή με σούπερ ήρωες και τον Spiderman σε πρώτο πλάνο.


https://www.instagram.com/p/CbE_JoAtTqn

«Αγάπη μου, ζωή μου, χαρά μου, έρωτά μου χρόνια σου πολλά!!!! Να σε χαιρόμαστε! Να είσαι πάντα υγιής και τυχερός!!! Για πάντα στο πλευρό σου… #Maximos #birthdayboy #4yearsold #myson #myall #14032018», έγραψε η ηθοποιός μόλις σήμερα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του ξανθού Μάξιμου να περπατάει στην ακροθαλασσιά.

Το story που τα είπε όλα!

maximos

Η Οικονομάκου, όπως και όλες οι μαμάδες, έκανε μια ερώτηση- διαπίστωση για τα 4α γενέθλια του πρωτότοκου γιου της.

«Πότε έφτασες τεσσάρων, μικρέ μου πρίγκιπα, Μαξιμάκο μου», αναρωτήθηκε η τρυφερή μαμά, σε μια γλυκόπικρη διαπίστωση για το μικρό της μωρό που δεν είναι πια και τόσο μικρό.

Η ζωή με δύο παιδιά στο σπίτι

Η κόρη της Αθηνάς Sienna ήρθε στη ζωή στις 9 Ιουνίου του 2021 ενώ ο γιος της Μάξιμος ήρθε στον κόσμο στις 14 Μαρτίου 2018.

Μιλώντας για τη διαφορά που ένιωσε μετά την πρώτη γέννα και μετά τη δεύτερη, η Οικονομάκου είπε μια μεγάλη αλήθεια για τη μητρότητα και εξήγησε πόσο πιο χαλαρή είναι μετά τον ερχομό της Sienna στη ζωή της:



«Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα πολύ αγόρι. Στο δεύτερο δεν είχα πρόβλημα. Είναι μαγικό που ήρθε κορίτσι. Είναι διαφορετικό. Δεν έχω το άγχος που είχα στο πρώτο παιδί και τις αγωνίες. Το απολαμβάνω το παιδί αυτό πολύ διαφορετικά. Είμαι άλλη μαμά. Τώρα είμαι πιο ήρεμη και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί της. Στο πρώτο παιδί άκουγα άλλες μανούλες που έλεγαν πως είναι ευτυχισμένες, εγώ ήμουν τόσο προβληματισμένη και ταραγμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Τώρα στο δεύτερο λέω πως τελικά μπορεί να συμβαίνει σε κάποιους, δεν έλεγαν ψέματα. Ότι και να σου πουν δεν έχει καμιά σχέση και επίσης κανένας δεν σου λέει τα αρνητικά. Οι δυσκολίες είναι πολλές σε ένα νεογέννητο και όταν δεν ξέρεις και δεν έχεις και πολλή βοήθεια τρομερή ανασφάλεια», ενώ για τη σχέση των παιδιών της, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το παν είναι να αυτοτρολάρεσαι όπως η Αθηνά Οικονομάκου στα γενέθλιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στην αγαπημένη της συνήθεια μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη