Η επιστροφή της Καλομοίρας στην Ελλάδα, η συνάντηση με την Aμάντα Γεωργιάδη και η απίθανη σιλουέτα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η επιστροφή της Καλομοίρας στην Ελλάδα, η συνάντηση με την Aμάντα Γεωργιάδη και η απίθανη σιλουέτα

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στη χώρα μας και όλα δείχνουν ότι προετοιμάζει το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Καλομοίρα. Η 37χρονη τραγουδίστρια μένει μόνιμα στην Αμερική μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία τους παιδιά ωστόσο προσπαθεί να έρχεται στη χώρα μας όσο πιο συχνά μπορεί.

Η Καλομοίρα προετοιμάζει κάτι και θέλησε να το μοιραστεί με τους χιλιάδες followers της στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα πάτρια εδάφη και το studio χορού όπου βρέθηκε για πρόβες. Εμφανώς αδυνατισμένη και fit, η τραγουδίστρια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό μία mirror selfie στην οποία τη βλέπουμε με αθλητικό outfit. «Working on something…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η επιστροφή της Καλομοίρας και η συνάντηση με την Αμάντα Γεωργιάδη

kalomira3

Η Καλομοίρα δεν σταμάτησε να δημοσιεύει Instagram-stories μαζί με τους αγαπημένους της συνεργάτες. Σε φωτογραφία την οποία έκανε repost είδαμε πως συναντήθηκε με την εκπρόσωπο της χώρας μας στη φετινή Eurovision, Αμάντα Γεωργιάδη. Η 25χρονη τραγουδίστρια θα διαγωνιστεί στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία.

https://www.instagram.com/p/CbOIl4MIGCC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα σιλουέτα της Καλομοίρας

https://www.instagram.com/p/CYELrLcLdqR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πιο γραμμωμένη από κάθε άλλη φορά είναι η Καλομοίρα, με τους κοιλιακούς της να «κλέβουν την παράσταση» στη φωτογραφία που δημοσίευσε. Η τραγουδίστρια έχει χάσει όλα τα κιλά από της εγκυμοσύνες της και δείχνει στα καλύτερά της.

«Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται κατά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστριά μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω», έχει πει η ίδια χαρακτηριστικά για τη διατροφή της.

«Κάνω έξι φορές την εβδομάδα γυμναστήριο. Είναι απαραίτητο γιατί τρώω πολύ. Δεν είμαι άνθρωπος που καταναλώνει μόνο ένα μήλο και λέει αυτό είναι το απογευματινό μου. Τρώω, βεβαια, φρούτα και λαχανικά αλλά και κανονικό φαγητό. Έχω αλλάξει πολύ και το είδος της διατροφής μου. Για παράδειγμα, το Πάσχα έκανα νηστίσιμη σπανακόπιτα χωρίς τυρί και αντί για λευκό αλεύρι, χρησιμοποίησα ολικής άλεσης. Κάνω αλλαγές σε φαγητά που μ'αρέσουν», είχε αναφέρει η Καλομοίρα για το πρόγραμμα διατροφής της.

Πηγή κεντρικής: itskalomira



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: