Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η αδιακρισία»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η αδιακρισία»

Η απάντηση και στήριξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη σε όσα είπε η Τόνια Σωτηροπούλου για τις αδιάκριτες ερωτήσεις περί εγκυμοσύνης που δέχεται.

Τη στήριξή της στην Τόνια Σωτηροπούλου εξέφρασε μέσα από τα social media η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος υποστήριξε την Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Κυψέλη» για τις αδιάκριτες ερωτήσεις περί εγκυμοσύνης που δέχεται και που φέρνουν σε δύσκολη θέση όλες τις γυναίκες.

«Αυτό είναι κάτι που υπάρχει πάντα και εμένα με θυμώνει αφάνταστα. Θεωρώ ότι είναι τρομερή αγένεια το να γράφει κάποιος σε φωτογραφία "α, έχεις φουσκωμένη κοιλιά, είσαι έγκυος". Αρχικά μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα - έχω την τύχη να μην συμβαίνει σε μένα - να μην μπορεί να κάνει παιδιά. Μπορεί να προσπαθεί και να μην το έχει καταφέρει. Μπορεί να μη θέλει σε αυτή τη φάση της ζωής της. Μπορεί να μη θέλει ποτέ», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου στην εκπομπή «Κυψέλη» και με αφορμή αυτά τα λόγια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ότι έχει και η ίδια βιώσει κάτι παρόμοιο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτοτρολάρεται και σου δείχνει το κόλπο για να αποκτήσεις κοιλιακούς

Τα stories της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η στήριξη στη Σωτηροπούλου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε δύο Insta Stories στηρίζοντας την Τόνια Σωτηροπούλου για τις αδιάκριτες ερωτήσεις περί εγκυμοσύνης. Στο πρώτο Story η δημοσιογράφος έβαλε ένα κομμάτι της συνέντευξης της Τόνιας Σωτηροπούλου στην εκπομπή «Κυψέλη» και έγραψε: «Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η τραγική αδιακρισία. Να αγιάσει το στόμα σου @toniasotiropoulou», ενώ σε επόμενο Story μίλησε σύντομα για τη δική της εμπειρία.

tonia

«Και με αφορμή τη δήλωση της Τόνιας θέλω να σας πω πως έχω έτοιμο το βίντεο που σας μιλάω για τη δική μου εμπειρία σχετικά με τις αδιάκριτες ερωτήσεις περί εγκυμοσύνης. Θεωρώ ότι αυτή η περίοδος δεν είναι η κατάλληλη για να ανεβάσω αυτό το βίντεο στο YouTube. Αλλά υπόσχομαι πως θα ανέβει», έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

egymosini valavani

Το ξέσπασμα της Βαλαβάνη για τα παραπάνω κιλά

Το τελευταίο διάστημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ξεκινήσει διατροφή και γυμναστική και δεν είναι λίγες οι φορές που δείχνει τι τρώει μέσα από το Instagram της.

Ωστόσο, κάποια παραπανίσια κιλά που είχε πάρει το τελευταίο διάστημα έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι η Ευρυδίκη είναι έγκυος με την ίδια να ξεσπά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου και ήταν καλεσμένη.



«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, ‘’μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι’’. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, είμαι 34 και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο. Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω», είπε η Ευρυδίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ