Η Βανδή πόζαρε με τη Δημητρίου στο Chart Show αλλά μια φωτό από το 90 έγινε viral στο Twitter

Η Βανδή πόζαρε με τη Δημητρίου στο Chart Show αλλά μια φωτό από το 90 έγινε viral στο Twitter

Πρώτο ως trend στο Twitter ήταν το Chart Show με τη Δέσποινα Βανδή και η εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου έγινε viral.

Δεύτερο επεισόδιο του Chart Show που επέστρεψε στον Alpha, αυτή τη φορά με τη Δέσποινα Βανδή κι όχι με τη Ναταλία Γερμανού στο τιμόνι της παρουσίασης.

Το βράδυ του Σαββάτου ήταν αφιερωμένο στα 30 κορυφαία τραγούδια χωρισμού και στο αφιέρωμα αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει η Lady του ελληνικού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου.

Η Άντζελα έβαλε φωτιά στα Σαββατόβραδα

Η Δημητρίου με το τραγούδι «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» το οποίο ερμήνευσε και επί σκηνής, βρέθηκε στην πέμπτη θέση του Chart Show του Σαββάτου και η αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και την Άντζελα Δημητρίου φάνηκε και στην αγκαλιά τους και στον τρόπο που διασκέδασαν παρέα.


https://www.instagram.com/p/CbTTT0cj2nF

Η πόζα από τα 90s

Κι όπως φαίνεται, αυτή η βαθιά εκτίμηση κι αγάπη ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες κρατάει χρόνια, ολόκληρες δεκαετίες για την ακρίβεια.
Μια πόζα ανάμεσα σε Βανδή και Δημητρίου έγινε viral στο Twitter και δείχνει πως οι δύο γυναίκες παραμένουν πάντα κοντά.



Όσον αφορά τα νούμερα, το Chart Show τερμάτισε τρίτο στον πίνακα τηλεθέασης.
Στο γενικό σύνολο, το Survivor σημείωσε μέσο όρο 23,4% και ακολούθησε το Ελλάδα έχεις Ταλέντο με 15,5%. ενώ το Chart Show βρέθηκε στο 11,3%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, το Survivor είχε μέσο όρο 20,5%, ενώ το Ελλάδα έχεις Ταλέντο βρέθηκε στο 12,8%. Το Chart Show σημείωσε κι εδώ 11%.

H απάντηση της Δέσποινας στην κριτική για το Chart Show:

Η Δέσποινα Βανδή εξήγησε πριν μερικές ημέρες το πώς δημιουργείται το top 30 των τραγουδιών που ακούγονται στην εκπομπή.

«Ακούμε πολύ όμορφα τραγούδια, δεν υπάρχουν διαγωνισμοί εδώ. Δεν υπάρχουν βραβεία. Τραγούδια που έχουν αντέξει στον χρόνο. Και για τις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί, υπάρχει ένας αλγόριθμος και μία συγκεκριμένη ομάδα που το έχει ξανακάνει, για να φτάνουμε όσο γίνεται πλησιέστερα στην αλήθεια. Και στη διαφάνεια. Πάνω απ΄ όλα για τα τραγούδια θέλουμε να μιλήσουμε, δεν διακυβεύεται η καριέρα κανενός. Ούτε αφαιρείται, ούτε προστίθεται», κατέληξε η παρουσιάστρια του Chart Show.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και επιτέλους μαζί. Η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με την Καίτη Γαρμπή έχει ύφος από τα '90s

Δέσποινα Βανδή: Η επιστροφή στην τηλεόραση, το σχόλιο του Μπισμπίκη και η αλλαγή του Ντέμη