Η Kate Hudson κάνει διαφήμιση με τη διάσημη μαμά της αλλά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε

Η Kate Hudson κάνει διαφήμιση με τη διάσημη μαμά της αλλά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε

Ενθουσιασμένες μαμά και κόρη για τη συνεργασία τους, αλλά κάτι δεν πήγε καλά από ότι φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα. 

Η Kate Hudson είχε το προνόμιο μετά από πολλά χρόνια να συνεργαστεί με τη διάσημη μαμά της Goldie Hawn. Και αυτό ενθουσίασε και τις δύο, γιατί δεν είναι κάτι που συμβαίνει τόσο συχνά. Αλλά φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε τόσο καλά στο τελικό αποτέλεσμα και οι παρατηρητικοί φαν το διαπίστωσαν αμέσως



Goldie εσύ;

'Οσοι είχατε την τύχη να βρεθείτε κάποιο καλοκαίρι για διακοπές στο νησί της Σκιάθου, μπορεί να είχατε συναντήσει σε κάποιο ταβερνάκι τις δύο διάσημες σταρ του Hollywood. Η Goldie Hawn μαζί με τον Kurt Rusell εδώ και σχεδόν μία δεκαετία νοικιάζουν το ίδιο σπίτι στο νησί και κάθε καλοκαίρι βρίκονται εδώ. Ακόμη και το περσινό, παρά την πανδημία. Η Hudson φυσικά ήταν για μία ακόμη χρονιά μαζί με τη μαμά της, έχοντας τα τρία παιδιά της και τον σύντροφό της Kris Robinson. Η σχέση μαμάς και κόρης είναι πάρα πολύ στενή και αυτό το έχουν τονίσει σε συνεντεύξεις τους. 'Εχουν μεγάλη αδυναμία η μία στην άλλη, ταιριάζουν απόλυτα και είναι αχώριστες. Πράγμα σπάνιο για το Hollywood.


https://www.instagram.com/p/CbIB8hxrVaI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή τη φορά ήρθε η στιγμή να συνεργαστούν για καμπάνια γνωστού οίκου παπουτσιών. Και η Hawn είχε μεγάλη χαρά που συνεργάστηκε με την κόρη της όπως έγραψε ενθουσιασμένη κάτω από την ανάρτησή της: «Μία ονειρεμένη στιγμή μαμάς και κόρης. Σε αγαπώ μωρό μου και φαίνεται πως η αγάπη για τα παπούτσια είναι κληρονομική». Μόνο που εκτός από τα παπούτσια οι θαυμαστές των δύο κυριών παρατήρησαν και την σχεδόν...άγνωστη Goldie Hawn στην παραπάνω ανάρτηση. 'Ενας σπάνιος συνδυασμός υπερβολικού ρετούς, αλλά και πρόσφατης προφανώς πλαστικής επέμβασης και χρειάστηκε πολύ προσπάθεια για να μας θυμίσει τον παλιό καλό της εαυτό. Ωστόσο αυτό που τελικά μετράει, είναι αυτή η τόσο γλυκιά στιγμή μαμάς και κόρης, οι οποίες είναι και οι δύο υπερταλαντούχες ηθοποιοί και αποφάσισαν να κάνουν μία επαγγελματική συνεργασία.

hawnredcrpet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kate Hudson έχει εκατοντάδες επιχειρηματικές ιδέες αλλά δεν της αρέσει να είναι CEO

Καλή πεθερά η Kate Hudson! Το σχόλιο κάτω από την πρώτη φωτογραφία του Ryder με την κοπέλα του

Η Kate Hudson έκανε μια γλυκόπικρη παρατήρηση για την κόρη της Rani Rose και πόσο πολύ συμφωνούμε

Photo credits Associated Press / Instagram @goldiehawn