Η μαμά της Αθηνάς Οικονομάκου παίζει με τη μικρή Sienna - Το κοινό τους χαρακτηριστικό

Η μαμά της Αθηνάς Οικονομάκου παίζει με τη μικρή Sienna - Το κοινό τους χαρακτηριστικό

Η Γεωργία Οικονομάκου σε τρυφερά παιχνίδια με την εγγονή της.

«Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου», λένε πολλές φορές οι μαμάδες στα παιδιά τους και το εννοούν περισσότερο απ’ όσο πιθανώς μπορούμε να φανταστούμε. Δεν το λες και παράλογο, βέβαια, αν σκεφτείς ότι είναι ο άνθρωπος που σε φροντίζει από τη στιγμή που γεννιέσαι και είναι «εκεί» ό,τι και να συμβεί.

Οι celebrities, λοιπόν, ανεβάζουν κι εκείνοι με τη σειρά τους τις μανούλες τους. Κάποιοι πιο σπάνια και κάποιοι πιο συχνά. Όταν, όμως, το κάνουν, μπορείς να διακρίνεις την ιδιαίτερη σχέση που έχουν. Η Αθηνά Οικονομάκου, για παράδειγμα, είναι μία από τις περιπτώσεις διασήμων που, αν και δεν ανεβάζουν συχνά τους δικούς τους, στις αναρτήσεις που τελικά το κάνουν, λένε «τα πάντα» με λίγα λόγια.

Η μαμά της Αθηνάς Οικονομάκου παίζει με την εγγονή της

Πρόσφατα, η Οικονονομάκου ανέβασε τη μαμά της στο Instagram. Η όμορφη σκηνή δείχνει τη Γεωργία Οικονομάκου με την εγγονή της, Sienna, να παίζουν μαζί στον καναπέ. «Γιαγιά εν δράσει. Έχουν αρχίσει να ντύνονται το ίδιο», έγραψε η ηθοποιός για να συνοδέψει την τρυφερή στιγμή και να σχολιάσει στο κοινό ότι γιαγιά και εγγονή έχουν ήδη ένα κοινό.



Η αφιέρωση της Αθηνάς Οικονομάκου στη μαμά της

Στις 4 Μαΐου του 2021, η Οικονομάκου, που ήταν ακόμη έγκυος στη Sienna, έκανε μία δημόσια ανάρτηση στο Instagram για να ευχηθεί στη μαμά της. Δημοσίευσε, λοιπόν, μία φωτογραφία της στην οποία κρατάει αγκαλιά τον Μάξιμο. «Χρόνια πολλά στην πιο υπέροχη μαμά – γιαγιά γιαγιούλα», έγραψε στο γλυκό θέαμα.

athina oikonomakou mama0

Η γέννηση της Sienna

Το δεύτερο παιδί της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, η Sienna, ήρθε στον κόσμο στις 9 Ιουνίου του 2021. Η ευτυχισμένη μαμά μοιράστηκε με το κοινό της μία φωτογραφία με τα πατουσάκια της μικρής και την ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε η γέννα.

oikonomakou

Δες περισσότερες φωτογραφίες της μικρής από αυτές που έχει ανεβάσει η Οικονομάκου στο Instagram συνεχίζοντας παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η απλή, καθημερινή συνήθεια που δίνει ευτυχία και γαλήνη στην Αθηνά Οικονομάκου

Ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου γίνεται 4 ετών: Την ερώτηση που έκανε η ηθοποιός, την κάνει κάθε μαμά

To πάρτι- υπερπαραγωγή της Αθηνάς Οικονομάκου για τα γενέθλια του Μάξιμου