Kylie Jenner: Το τρυφερό video από την εγκυμοσύνη και η αποκάλυψη για το όνομα του γιου της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Kylie Jenner: Το τρυφερό video από την εγκυμοσύνη και η αποκάλυψη για το όνομα του γιου της

Ένα μήνα μετά τη γέννα, η Kylie Jenner δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube ένα βίντεο-αφιέρωμα στον γιο της με τον Travis Scott.

Ένα άκρως συγκινητικό video με σπάνιο υλικό από την δεύτερη εγκυμοσύνη της δημοσίευσε η 24χρονη Kylie Jenner. Η ιδρύτρια των Kylie Cosmetics έφερε το δεύτερο παιδί της στον κόσμο στις 2 Φεβρουαρίου 2022, καρπό του έρωτά της με τον ράπερ Travis Scott. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη μια κόρη την 4χρονη Stormi, στην οποία τρέφουν μεγάλη αδυναμία.

Το βίντεο με τις σπάνιες στιγμές από την εγκυμοσύνη της Kylie

kylie6

H Κylie πόσταρε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube με τίτλο «To Our Son» που καταγράφει ολόκληρο το ταξίδι της εγκυμοσύνης της. Στο 9λεπτο video μιλούν όλα τα πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον ανάμεσά τους οι αδελφές Kardashian και η momager Kris Jenner.

Σύσσωμα τα μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner κάνουν εμφανίσεις on camera για να μοιραστούν τις ευχές και τον ενθουσιασμό τους για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της Kylie. Το video μας δείχνει για πρώτη φορά το δωμάτιο του νοσοκομείου λίγο πριν η Kylie φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Η 24χρονη ρωτά τον Travis Scott αν είναι έτοιμος να κάνει άλλο μωρό, και εκείνος απαντά με σιγουριά: «Είμαι έτοιμος».

Λίγο αργότερα ακούγεται κάποιος να λέει: «Ο γιος σου είναι εδώ! Συγχαρητήρια, Kylie!». Στο βάθος, ακούγεται ο ράπερ να ζητωκραυγάζει με ενθουσιασμό: «Τι συμβαίνει αγόρι μου!». Η ημερομηνία γέννησης του μωρού αναγράφεται στην οθόνη καθώς και το βάρος του το οποίο ήταν 3,6 κιλά.

«Δεν μπορώ να περιμένω να γίνω η αγαπημένη σου θεία», ακούγεται να λέει η Khloé Kardashian. H γιαγιά Krijs Jenner δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στο νέο μου εγγόνι, που ανυπομονώ να φτάσεις εδώ, σε σκέφτομαι κάθε μέρα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα σε γνωρίσω και θα σε καλωσορίσω στην οικογένεια. Σ 'αγαπώ ήδη. Έρχεσαι στην πιο εκπληκτική οικογένεια και θα ζήσεις την καλύτερη ζωή, γιατί έχεις τους καλύτερους γονείς και την καλύτερη οικογένεια. Σ 'αγαπώ».

Η Kylie Jenner έχει την καλύτερη νταντά για τον γιο της - Η Stormi το παίζει μεγάλη αδελφή

H αποκάλυψη για το όνομα του γιου της

Λίγες ώρες μετά την δημοσίευση του video η Κylie Jenner έκανε μια σοβαρή ανακοίνωση στους εκατομμύρια followers της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το όνομα του γιου μας δεν θα είναι τελικά Wolf. Aποφασίσαμε πως δεν μας ταιριάζει. Ήθελα απλώς να το μοιραστώ γιατί διαβάζω παντού το Wolf».

kylie gios


Πηγή κεντρικής: kyliejenner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: