Το διαμαντένιο δαχτυλίδι της Kylie Jenner που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου!

Ιωάννα Τζανή
Το διαμαντένιο δαχτυλίδι της Kylie Jenner που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου!

Όλοι μιλούν για δαχτυλίδι αρραβώνων.

Και ενώ όλοι αναρωτιούνται αν η Kylie Jenner και ο Travis Scott έχουν παντρευτεί και το έχουν κρατήσει κρυφό - όπως άλλωστε έκαναν και όταν η 24χρονη ήταν έγκυος στη Stormi - ένα δαχτυλίδι που έδειξε επιδεικτικά η επιχειρηματίας πυροδότησε τις φήμες.

Την Πέμπτη (17/3), η Kylie ανέβασε ένα Insta story προκειμένου να δείξει το μανικιούρ της, ενώ ακουμπούσε το χέρι της πάνω στην πράσινη τσάντα Hermès Kelly. Αυτό, όμως, που κίνησε το ενδιαφέρον των followers της δεν ήταν το γαλλικό στα νύχια της (προφανώς), αλλά τα δύο εκθαμβωτικά διαμαντένια δαχτυλίδια που φορούσε σε ένα από τα δάχτυλά της.

Kylie Jenner: Οι δύσκολες στιγμές που περνά μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε!

Οι θαυμαστές της υποστήριξαν πως το δαχτυλίδι αυτό δεν ήταν ένα απλό κόσμημα, αλλά επρόκειτο για το δαχτυλίδι του γάμου της με τον Travis Scott.

275589570 509233560602188 2286021103577985643 n

Βέβαια, η Kylie Jenner έχει τεράστια αδυναμία στα κοσμήματα και δεν είναι η πρώτη φορά που ένα δαχτυλίδι γίνεται θέμα συζήτησης. Το 2018, η επιχειρηματίας ανέβασε μία φωτογραφία στα social media φορώντας ένα αστραφτερό δαχτυλίδι με τα αρχικά του αγαπημένου της «JW» (το πραγματικό του όνομα είναι Jacques Webste), αφήνοντας και πάλι τους fans της να αναρωτιούνται αν έχει παντρευτεί κρυφά τον καλό της.

Τον Νοέμβριο του 2021, μια πηγή είπε στο E! Ειδήσεις ότι «δεν έχουν αρραβωνιαστεί», όμως αυτό το ζευγάρι μάς έχει αποδείξει πως όταν θέλει να κρατήσει κάτι κρυφό, το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία! Άρα δε θα πέφταμε από τα σύννεφα αν η Kylie παραδεχόταν σε λίγο καιρό πως το δαχτυλίδι που φορούσε δεν ήταν ένα απλό δώρο που της πήρε ο σύντροφός της, ή η ίδια στον εαυτό της.



Η 24χρονη Jenner και ο 30χρονος Scott είναι μαζί από το 2017, ενώ στις 2 Φεβρουαρίου του 2022 υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδάκι τους, Wolf Webster. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και μία κόρη η οποία είναι 4 ετών, τη Stormi.

Οι δύσκολες στιγμές που περνά μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Πριν από μερικές ημέρες, η Kylie Jenner θέλησε να μιλήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά τον δεύτερο τοκετό, τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο.

«Είναι πολύ δύσκολο. Αυτή η εμπειρία για εμένα προσωπικά ήταν λίγο πιο δύσκολη από ό,τι με την κόρη μου», ανέφερε αρχικά η 24χρονη, με την ίδια να παραδέχεται ότι η περίοδος μετά τη γέννηση του γιου της ήταν δύσκολη για εκείνη «ψυχικά, σωματικά και πνευματικά».



Η επιχειρηματίας δημοσίευσε, επίσης, μία φωτογραφία από το γυμναστήριο, επισημαίνοντας ότι «δεν πίστευε καν» ότι θα κατάφερνε να βγάλει εις πέρας την προπόνησή της, «αλλά είμαι εδώ και νιώθω καλύτερα», πρόσθεσε προτού ενθαρρύνει τις άλλες μαμάδες να κάνουν το ίδιο. «Λοιπόν, μπορείς να το κάνεις κι εσύ!», είπε.


Η star των «Kardashians» ολοκλήρωσε το ενθαρρυντικό μήνυμά της λέγοντας: «Είναι φυσιολογικό να μη νιώθεις καλά, αλλά πρέπει να σταματήσουμε να ασκούμε πίεση στους εαυτούς μας και να επιστρέψουμε στη ζωή μας μετά τη γέννα, όχι μόνο σωματικά αλλά και διανοητικά».


Πηγή φωτογραφιών: @kyliejenner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kylie Jenner έχει την καλύτερη νταντά για τον γιο της - Η Stormi το παίζει μεγάλη αδελφή

Η Kylie Jenner αποκάλυψε το όνομα του παιδιού της και όλοι «τρέχουν» να...λύσουν τον γρίφο