Παντρεύεται η Rihanna: Τα σχέδια γάμου με τον ASAP Rocky μόλις αποκαλύφθηκαν

Πατούλια Κατερίνα
Παντρεύεται η Rihanna: Τα σχέδια γάμου με τον ASAP Rocky μόλις αποκαλύφθηκαν

Το 2022 είναι η χρονιά που η Rihanna θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του ASAP Rocky.

Η σχέση της 33χρονης Rihanna και του αγαπημένου της ASAP Rocky έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο και φαίνεται πως το 2022 θα είναι η χρονιά που οι δύο τραγουδιστές θα παντρευτούν.

Το ρεπορτάζ του Hollywood Life επιβεβαιώνει πως το συνομήλικο ζευγάρι που είναι μαζί από τον Ιανουάριο του 2020 θα παντρευτεί.

Γάμος εν όψει

Πηγές του περιοδικού αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου προτού ο ASAP Rocky, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Ramik Mayers να κάνει πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια



«Ο Rocky νιώθει πως η Rihanna είναι το κατάλληλο άτομο για εκείνον και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη. Έχουν συζητήσει και για γάμο και για την απόκτηση παιδιών. Παρότι η σχέση τους δεν μετρά πολύ καιρό, ο Rocky πιστεύει πως και οι δύο θέλουν τα ίδια πράγματα. Το ότι ήταν φίλοι πολύ καιρό προτού γίνουν ζευγάρι ήταν η καλύτερη βάση για τον δεσμό τους», τόνισε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Rocky και Rihanna έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον Ιανουάριο του 2020 στα Barbados, όπου έχουν και οι δύο οικογένεια. Ο πατέρας του Rocky που έχει φύγει από τη ζωή ήταν από τα Barbados ενώ ο ράπερ έχει ακόμα πολλούς συγγενείς κοντά στο σπίτι της Rihanna.

Σύμφωνα με την πηγή οι οικογένειες των δύο παιδιών εγκρίνουν τη σχέση τους

«Ο Rocky έχει υπέρχοη σχέση με την οικογένεια της Rihanna και θα της κάνει σύντομα πρόταση γάμου. Η Rihanna θα ήθελε να κάνει παιδιά σύντομα», τόνισε η πηγή.

Η μία και μοναδική

Μιλώντας στο περιοδικό GQ ο ράπερ είχε αναφερθεί στη σχέση με τη Rihanna τονίζοντας πως είναι η μία και μοναδική:

«Είναι τόσο ωραία να είσαι σε σχέση με τη μία. Υπερέχει σε σχέση με ένα εκατομμύριο άλλες. Νομίζω πως όταν είσαι με τη Μία, το ξέρεις», είπε ο ASAP που περίμενε σχεδόν 8 χρόνια για να γίνει η φιλία με τη Rihanna, τρυφερός δεσμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί τα Barbados έδιωξαν την Ελισάβετ και ανέβασαν στον θρόνο τη Rihanna - Τι λέει ο Κάρολος

Η Rihanna αγαπάει τις καμπύλες της! Τι γυμναστική και διατροφή ακολουθεί

Η Rihanna είναι πλέον η πλουσιότερη γυναίκα τραγουδίστρια στον κόσμο