Η Rihanna είναι έγκυος και ποζάρει όλο γλύκα στα ροζ στην αγκαλιά του αγαπημένου της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Rihanna είναι έγκυος και ποζάρει όλο γλύκα στα ροζ στην αγκαλιά του αγαπημένου της

Baby boom! H Rihanna σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Αποκάλυψε το μυστικό της σε μία βόλτα της στη Νέα Υόρκη. 

Η Rihanna έκανε την έκπληξη και αποφάσισε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της ποζάροντας στην αγκαλιά του αγαπημένου της, του γνωστού ράπερ A$AP Rocky σε μία βόλτα τους στη Νέα Υόρκη και το στυλ της εγκυμονούσας σταρ ήδη συζητιέται παγκοσμίως.


https://www.instagram.com/p/CZZi7sxuq2m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο έρωτας της ζωής του

Ο ράπερ είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό GQ τα δυνατά του αισθήματα για την τραγουδίστρια και όλοι από τα λόγια του, είχαμε καταλάβει πως ο δεσμός τους που κρατά εδώ και δύο χρόνια, είχε γερές βάσεις και ο έρωτάς τους ήταν κάτι παραπάνω από καρμικός: «Eίναι ο έρωτας της ζωής μου. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία και πως αλλιώς αφού έχω βρει την μία και μοναδική». Μετά από αυτά τα λόγια και την παλαιότερη δήλωση της Rihanna ότι λατρεύει την ενέργειά του και το χαμόγελό του, ήταν θέμα χρόνου, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά media να περάσουν στην επόμενη φάση της σχέσης τους. Η τραγουδίστρια δείχνοντας χαρούμενη αποκαλύπτει στην φωτογραφία την φουσκωμένη της κοιλίτσα (κάποιοι αναφέρουν ότι διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της) με φόντο τη γειτονιά του Χάρλεμ, όπου μεγάλωσε ο αγαπημένος της, με εκείνον να την φιλά τρυφερά στο μέτωπο.


https://www.instagram.com/p/CZZhCnWlT4u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της, ήταν στην τελετή για την ανεξαρτοποίηση των Barbados από την Βρετανική Κοινοπολιτεία πριν από δύο μήνες, αλλά από τα άνετα ρούχα που φορούσε τότε, κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Oύτε όμως και στην φωτογράφηση της νέας της συλλογής εσωρούχων, στην οποία συμμετέχει και ως μοντέλο, η μεγάλη κόρη της Madonna, Λούρδη, είχε φανεί κάτι που να πρόδιδε το γλυκό της μυστικό.


https://www.instagram.com/p/CY1xC1MLgzn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα ρόζ και με ακριβά αξεσουάρ

Δεν ξέρουμε αν η επιλογή του χρώματος με το φαρδύ πουπουλένιο Chanel παλτό της από την συλλογή του 1996 του οίκου το οποίο θεωρείται vintage κομμάτι, μας προιδεάζει και για το φύλο του μωρού που περιμένει, πάντως αυτή η φωτογραφία είναι ένα fashion statement για το στυλ που θα ακολουθήσει στην εγκυμοσύνη της. Το oversize outfit που επέλεξε για να αισθάνεται άνετα, συμπληρώνεται και με πολύχρωμα και εντυπωσιακά αξεσουάρ και τον σταυρό Christian Lacroix (επίσης vintage κομμάτι) το οποίο στοιχίζει 5.500 χιλιάδες δολάρια.



Η είδηση της εγκυμοσύνης κάνει ήδη το γύρο του κόσμου και όλοι αναμένουν και την επισημοποίηση της σχέσης τους με έναν γάμο. Άλλωστε οι φήμες αυτές είχαν διαρρεύσει ήδη από το περασμένο καλοκαίρι και ανέφεραν, πως η 33χρονη σταρ ήταν πανέτοιμη πια να...αποκατασταθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Rihanna μάχεται για την κλιματική αλλαγή! Η δωρεά 15 εκ. δολαρίων για το καλό του πλανήτη

Παντρεύεται η Rihanna: Τα σχέδια γάμου με τον ASAP Rocky μόλις αποκαλύφθηκαν

Γιατί τα Barbados έδιωξαν την Ελισάβετ και ανέβασαν στον θρόνο τη Rihanna - Τι λέει ο Κάρολος