Ποιος χωρισμός; Σοφία Καρβέλα και Θανάσης Πανουργιάς κάνουν μαζί yoga στο Instagram

Ποιος χωρισμός; Σοφία Καρβέλα και Θανάσης Πανουργιάς κάνουν μαζί yoga στο Instagram

Τα αστεία σχόλια της Καρβέλα όταν κάνει πιο σωστά και γρήγορα την άσκηση αξίζουν! 

Τι κι αν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες ότι η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είχαν χωρίσει, οι επόμενες πληροφορίες ισχυρίστηκαν πως ο χωρισμός ήταν προσωρινός και πως οι δυο τους είναι και πάλι κανονικά ζευγάρι.

Η Καρβέλα, τώρα, έχει αρχίζει και μοιράζεται με μεγαλύτερη συχνότητα αναρτήσεις για εκείνον, κάτι που μάλλον φουντώνει τις πρόσφατες πληροφορίες ότι τα έχουν βρει.

Οι αναρτήσεις της Σοφίας Καρβέλα για τον Θανάση Πανουργιά

Η κόρη της Άννας Βίσση πόσταρε για αρχή μία φωτογραφία στην οποία ο Πανουργιάς είναι αγκαλιά με τον γιο τους και προσέθεσε μερικές καρδούλες πάνω της.

panourgias karvela gios

Μία μέρα μετά, το Instagram είδε τους δυο τους να κάνουν μαζί yoga, με την Καρβέλα να μη διστάζει να κάνει παιχνιδιάρικα σχόλια όταν κατάφερνε να εκτελέσει πιο σωστά και γρήγορα την άσκηση που τους ζητούσε η yoga instructor.





Η ανάρτηση που αποκάλυψε τον χωρισμό

«Είναι τα γενέθλια αυτού του άντρα. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Ιζαμπέλα Γκουλάρτ και η Ελιζαμπέτα Κανάλις, οπότε μπορεί να δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Εις διπλούν. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να μείνω παντρεμένη μαζί του (αφού χωρίσαμε…). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ», έγραψε η Καρβέλα για τα γενέθλια του Πανουργιά, αποκαλύπτοντας συνάμα και το διαζύγιό τους.

https://www.instagram.com/p/CZW4_Bzu084

Φαίνεται, ωστόσο, πως στο τέλος της ημέρας μάλλον νίκησε η αγάπη και ο έρωτάς τους. Θυμήσου που τον περασμένο Αύγουστο, η Καρβέλα είχε γράψει για τη 16η επέτειό τους: «Αυτός ο τύπος δεν δήλωνε υπέρ των σχέσεων και έλεγε πως δεν του αρέσω, ποιός γελάει τώρα; Χαρούμενα 16 χρόνια βασανιστηρίων και ευτυχίας αγαπημένε μου».

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοφία Καρβέλα-Θανάσης Πανουργιάς: Ξανά μαζί μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Σοφία Καρβέλα: Η αποκάλυψη για τον σύζυγό της και το σχόλιο της Άννας Βίσση

Σοφία Καρβέλα: Το μήνυμα για τα γενέθλια του Θανάση Πανουργιά και η αναφορά στο διαζύγιο