Ο Τζιοβάνι του MasterChef μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια και είναι αγνώριστος

Πατούλια Κατερίνα
Ο Τζιοβάνι του MasterChef μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια και είναι αγνώριστος

Ο Τζιοβάνι που το κοινό αγάπησε στο περσινό MasterChef, μοιράστηκε μερικές σπάνιες φωτογραφίες του από τα παιδικά και τα νεανικά του χρόνια.

Υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς παίκτες του MasterChef 2021. Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο MasterChef της περσινής σεζόν.

Ο Τζιοβάνι έγινε καλός φίλος με την νικήτρια Μαργαρίτα Νικολαϊδη και είναι ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στη Λαχανιά της Ρόδου ενώ πρόσφατα αποκάλυψε πως το εστιατόριό του θα αποκτήσει αδερφάκι.

Αμέσως μετά την έξοδο από το MasterChef, ο Τζιοβάνι, ο οποίος σημειώνουμε πως δεν κατάφερε να φτάσει στους τρεις του τελικού του ριάλιτι μαγερικής, έφυγε για τη Ρόδο. Η επιστροφή του στην Αθήνα και ο χειμώνας, επέστρεψε στον Τζίο, όπως τον αποκαλούσαν οι fans του, να ταξιδέψει μέχρι την πατρίδα του Ιταλία αλλά και να κάνει περισσότερες δημοσιεύσεις στο Instagram.

H παιδική φωτογραφία και τα νεανικά χρόνια του Τζιοβάνι

giovanni masterchef 11
giovanni masterchef 11

Ο Τζιοβάνι, έκανε μια σειρά από stories όπου ποζάρει ως μικρό παιδί αλλά και αργότερα ως νεαρός για να καταλήξει στο σήμερα και στην πόζα με τη σύζυγό του Βίκυ και την κόρη τους.

Λίγο πριν το MasterChef 6: Ο Τζιοβάνι του MasterChef 5 μας συστήνει τον αδερφό του

Η γνωριμία με τη σύζυγό του


https://www.instagram.com/p/CTXAIcfIbQC

Η Βίκυ Βασιλείου επαγγέλλεται εκπαιδευτικός στην Ελλάδα και ο Τζιοβάνι πάντα αγαπούσε τη χώρα. Ερχόταν συχνά στην Ελλάδα για τις διακοπές του και το 2009 ήρθα για να εργαστεί. Μέσα από συγκυρίες γνώρισε τη σύζυγό του σε ένα εστιατόριο στη Ρόδο και από το 2018 διατηρούν στο νησί το δικό τους εστιατόριο.

«Το MasterChef πάρα πολύ με βοήθησε. Δεν ήμουν καν έτοιμος για τόσο κόσμο. Από την πρώτη μέρα είμαστε γεμάτοι! Κάθε μέρα!», είχε πει ο Tζίο που ξεκίνησε να δουλεύει στις κουζίνες από την ηλικία των 16 ετών και ήρθε στην Ελλάδα και έμεινε ως μετανάστης της αγάπης, μιας και η σχέση του με την σύζυγό του Βίκυ υπήρξε καρμική και το ζευγάρι απέκτησε μαζί και μια κορούλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Στην Αθήνα ο Τζιοβάνι του MasterChef! Η έξοδος με τη Μαργαρίτα και η κοινή τους φωτογραφία

Ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτα από το MasterChef 5 είναι μαζί στη Ρόδο: Η υπόσχεση και η μεγάλη αλλαγή

Ο Τζιοβάνι του MasterChef μας δείχνει τους γονείς του στο Instagram: Το τρυφερό μήνυμα αγάπης