H αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου στην απάτη για τα κιλά της ήταν παροιμιώδης

H αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου στην απάτη για τα κιλά της ήταν παροιμιώδης

Μια ψεύτικη διαφήμιση που αφορούσε στο βάρος της, έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να αντιδράσει.

Η διατροφή, οι δίαιτες, η προσπάθεια αδυνατίσματος, ήταν πάντα ένα θέμα συζήτησης που απασχολούσε τη Σίσσυ Χρηστίδου, τόσο στα social media, όσο και στα βίντεο στο μεγαλοκάναλό της στο Youtube.

Το νέο story για την απάτη που αφορά στο βάρος της

Η παρουσιάστρια που έχασε τη μητέρα της Μίνα στο ξεκίνημα του Φεβρουαρίου του 2022, φρόντισε να δημοσιεύσει ένα story με μια ψευδή διαφήμιση που χρησιμοποιεί την ίδια για να πετύχει πωλήσεις. Πρόκειται για ένα προϊόν αδυνατίσματος το οποίο υποτίθεται πως βοήθησε και την παρουσιάστρια να χάσει βάρος.

Η Σίσσυ έγραψε χαρακτηριστικά:

apati

«Παραλίγο να μπω να το πάρω καλέ, ψήθηκα, ΑΠΑΤΗ», έγραψε η παρουσιάστρια για το προϊόν που υποτίθεται πως την έριξε από τα 88 στα 53 κιλά.

Η Σίσσυ και οι δίαιτες, μια σχέση με διακυμάνσεις

Το 2020, η Σίσσυ είχε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και είχε καταφέρει να χάσει 17 κιλά. Μιλώντας για την προσπάθεια αυτή είχε τονίσει:

«Πέρυσι ρύθμισα τα προβλήματα υγείας. Κατάφερα μέσα από μία διατροφή να πετάξω 17 κιλά και φέτος το καλοκαίρι πήρα 3 κιλά. Επανήλθα τώρα σε πρόγραμμα διατροφής, γιατί έτσι και αλλιώς ο στόχος ήταν τα 20 κιλά. Είχα χάσει 17, πήρα 3, οπότε θέλω ακόμα να χάσω άλλα 5 κιλά. Να χάσω και άλλα 2 για να έχω το περιθώριο, οπότε πρέπει να χάσω 7 και να αναπροσαρμοστεί λίγο το κομμάτι της διατροφής».



Όσο για το αν βρίσκεται σε δίαιτα, κάθε φορά που το κάνει, η Σίσσυ δεν κρύβεται. Έτσι και το 2020, είχε πει χαρακτηριστικά:

«Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, ναι έχει πάει αρκετά καλά αλλά η προσπάθεια δεν έχει ολοκληρωθεί, οπότε δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι' αυτό, έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, έχω τον παθολόγο και με συνταγές δικές μου, έχουμε καταλήξει σε ένα πρόγραμμα», τόνισε η παρουσιάστρια η οποία όμως έσπευσε να πει χαρακτηριστικά:





«Όταν όμως φτάσω στον επιθυμητό μου σκοπό και αφού βρω τρόπο για να σας τα πω σωστά και να μην έχουμε άλλα μπλεξίματα, επειδή δεν κρύβεται ένας ειδικός πίσω από αυτό το εγχείρημα, θέλω να δω αυτά που κάνω αν είναι σωστά.

Γράφω κυρίως και τρώω δικές μου συνταγές γιατί δεν ήθελα να κάνω ακόμα μία δίαιτα με κρέας και σαλάτα. Ήθελα να τρώω και υδατάνθρακες και γλυκά. Θέλω απλά να κάνω τα πράγματα σωστά, καταλάβαίνω γιατί με βομβαρδίζετε με ερωτήσεις και μοιραζόμαστε τον ίδιο καημό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου για την απώλεια της μαμάς της - Το μήνυμά της στα social media

Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινεί: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική»

Σίσσυ Χρηστίδου: Η Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο με τη μαμά της και η «απειλή» στο 2022