H Amy Schumer θέλει τον Zelensky στα Oscars - Θα εμφανιστεί τελικά ο Ουκρανός πρόεδρος;

Κατερίνα Μπούσιου
H Amy Schumer θέλει τον Zelensky στα Oscars - Θα εμφανιστεί τελικά ο Ουκρανός πρόεδρος;

Η μία εκ των τριών παρουσιαστριών εμφανίστηκε στο show της Ellen DeGeneres και μίλησε για την απονομή. Οι δηλώσεις της πριν από λίγες μέρες για τον Ουκρανό πρόεδρο και οι τελευταίες πληροφορίες. 

Ντυμένη όπως η Ellen DeGeneres, η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός Amy Schumer, έκανε μία ξεκαρδιστική εμφάνιση στο show της αγαπημένης της φίλης, ντυμένη όπως εκείνη, χρησιμοποιώντας μάλιστα τις κινήσεις της. Η Schumer είναι το πρόσωπο των ημερών καθώς είναι μία από τις τρείς παρουσιάστριες της 94ης απονομής των βραβείων Oscars, που αυτή τη χρονιά αναμένονται να είναι διαφορετικά αλλά και με τη λάμψη του παρελθόντος.


https://www.instagram.com/p/Cbbv8kQOYLI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Amy ζήτησε συμβουλές για την παρουσίαση της βραδιάς

Μετά το happening με την πανομοιότυπη εμφάνιση, η κουβέντα των δύο κυριών, ήρθε όπως ήταν φυσικό στο θέμα των ημερών για το Hollywood που δεν είναι άλλο από την απονομή των Oscars, δύο χρόνια μετά την πανδημία. Η Schumer δήλωσε πως δεν κοιμάτια καλά, αλλά δεν είναι αγχωμένη και μάλιστα ζήτησε συμβουλές για την παρουσίαση της βραδιάς, καθώς η DeGeneres είχε παρουσιάσει τα Oscars το 2007 και το 2014. Άλλωστε όλοι θυμόμαστε την viral selfie που έβγαλε με όλους τους αστέρες του Hollywood στο πλευρό της. Αυτή η φωτογραφία παραμένει η δημοφιλέστερη όλων των εποχών από την ίδρυση του Twitter για τα εκατομμύρια repost που έκανε. Η παρουσιάστρια έδωσε μία απλή συμβουλή στην Amy Schumer, λέγοντάς της: «Να το διασκεδάσεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είσαι στη δουλειά για αρκετό καιρό, τους ξέρεις όλους, όλοι σε ξέρουν και αυτό πίστεψε με, βοηθά πάρα πολύ».


https://www.instagram.com/reel/CbfvBamJnYI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως η Schumer η οποία έχει κάνει αυτές τις ημέρες ρεκόρ εμφανίσεων στην τηλεόραση, καθώς πήγε και στο show του Jimmy Fallon για να μιλήσει χιουμοριστικά για τις δύο διαφημίσεις στις οποίες ακούστηκε η φωνή της (μία για μαγιονέζα, μία για ταμπόν) εμφανίστηκε και στο show της επίσης αγαπημένης της Drew Barrymore για να μιλήσει για την μεγάλη της επιθυμία, δηλαδή να εμφανιστεί με κάποιον τρόπο ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλόντομιρ Ζελένσκι την βραδιά των Oscars. Φυσικά βοηθά και το γεγονός ότι έχει και την ιδιότητα του ηθοποιού. Και όπως είπε: «Θέλω να βρω έναν τρόπο να έχουμε τον Ζελενσκι είτε δορυφορικά είτε μαγνητοσκοπημένα, γιατί πιστεύω ότι τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα στα Οscars».



Οι τελευταίες πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό μπορεί και να μην είναι ένα απίθανο σενάριο. Με κάποιο τρόπο θα δούμε τον Ουκρανό πρόεδρο. Είτε ως παρουσία είτε με συμβολικό τρόπο. Ο πόλεμος της Ουκρανίας είναι ένα θέμα που δεν θα μείνει ασχολίαστο από αρκετούς ηθοποιούς, παρουσιαστές, καλεσμένους και νικητές των βραβείων.


https://www.instagram.com/tv/CbgWUHTpG-K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μόνικα έγραψε τη μουσική της ταινίας The Lost Daughter και κάπως έτσι έφτασε στα Όσκαρ

Νίκος Καλαϊτζίδης: Ο μοναδικός Έλληνας υποψήφιος στα Όσκαρ έφτιαξε έναν εντυπωσιακό fiction κόσμο

Ο Νίκος Πουρσανίδης έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος που συμμετέχει σε ταινία υποψήφια για 3 Όσκαρ